NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Villiviinissä Antti ReiniVilliviinissä Antti Reini

Villiviinissä Antti Reini

23.2.2018 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Veikko Huumarkangas

Villiviinin viikonlopussa lauantaina 24.2.-18 esiintyy elokuva-alallakin mainetta niittänyt Antti Reini.

Huom!
Aikaisemmasta poiketen vietämme iltaa karaoken parissa.
Päivitetty 24.2.-18 klo 19.17

Villiviiniin viikonloppu on muutenkin hyvin nostalginen, sillä Anita Collin emännöi iltaa viimeistä kertaa. Anita on myynyt ravintolan liiketoiminnan Kyyjärveläiselle  Laura Eteläkarille. Laura jatkaa vahdinvaihdon jälkeen Ravintola Villiviinin toimintaa tuorein voimin. 

Anita aloitti Villiviinin pidon yli 20- vuotta sitten. Tätä ennen hän oli vieraalla töissä eri paikoissa. Tutuksi tulivat mm. Keski-Suomessa tutut hotelli-ravintolat Laajavuori ja Summassaari.

Anita on johtanut Villiviiniä laajalla kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Anitan bisnesvaisto on osoittanut, että pienelläkin paikkakunnalla pärjää, kun osaa vetää oikeista naruista.

Ravintola Villiviinissä esiintyjälista on laaja ja se pitää sisällään monet Suomen huippuesiintyjät vuosien varrella. Myös lähiseudun orkesterit ovat esiintyneet Villiviinin lauteilla monet kerrat. Alkuvaiheessa orkesterit olivat perinteisen tanssimusiikin soittajia, kuten esim. legendaarinen Hapannaamat orkesteri. Nykyisin kun asiakaskuntakin on kokenut sukupolvenvaihdoksen, on Rockmusiikki saanut enempi jalansijaa.

Myös hienot karaokeillat ja Anitan Pizzat ovat olleet asiakkaiden suuressa suosiossa.

Kyyjärven Mediamyllärit ry. toivottaa Anitalle antoisia eläkepäiviä. Nyt on aika tehdä niitä asioita mistä on aina uneksinut ja haaveillut!