Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2006
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogitVasen valikko

Hyvältä näyttää.

Honkalehdon asuinalueelle kauan kaivattu venevalkama alkaa hahmottua.


Kyyjärven säännöstelyä muutetaan ?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Jätevesijärjestelmien suunnitteluun koulutusta

Erkki Sorsamaki

Nyt on mahdollisuus osallistua haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmien suunnittelijakoulutukseen!

Haja-asutuksen vesihuollon koulutus- ja kehittämishankkeet järjestävätsuunnittelijakoulutuksen 17.-18.10. ja 7.-8.11.2006 Jyväskylässä,Mankolassa. (Jyväskylän ammattikorkeakoulun Matkailu-, ravitsemis- ja talousalan yksikkö, Saarijärventie 21.)

Koulutuksen tavoitteena on saada yrittäjiä kiinnostumaan jätevesisuunnittelusta. Samalla saamme helpotusta haja-asutuksen vesihuollon suunnittelijapulaan. Koulutuksessa painotetaan laadukkaiden suunnitelmien laatimista. Luennoitsijoina on jälleen alan huippuasiantuntijoita, joiden luentojen ja ohjauksen tuella osallistujiainnostetaan suunnittelutyöhön.

Koulutus on tarkoitettu alan yrittäjille ja suunnittelutyöstä kiinnostuneille. Suositeltavana pohjakoulutusvaatimuksena voidaan pitää insinöörin tai teknikon tutkintoa tai muuta riittävää teknistä perusvalmiutta.

Koulutukseen otetaan myös hankekuntien viranomaisia ns. kuunteluoppilaiksi 50€/päivä (muista kunnista 100€/pv). Halutessaan voi myös osallistua koko koulutukseen, jolloin hinta on hankekuntien viranomaisille 380 € ja muiden kuntien viranomaisille 600 €. Hintaan sisältyy opetus, luentomateriaali ja kuljetus maastokohteille sekä aamukahvit.

Koulutukseen voi ilmoittautua 10.10. asti puhelimitse tai lähettämällätäytetyn ilmoittautumislomakkeen sähköpostilla. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Nina Pimiä, puh. 040 522 0394, nina.pimia@jamk.fi.

Kyyjärvi ei ole mukana enää jätevesihankkeessa, joten meille osallistumishinnat ovat korkeampia (suluissa olevia). Nyt on hyvä tilaisuus hankkia lisätietoa asiasta.

Oheisistä linkeistä löytyy kutsu,  ohjelma ja ilmoittautumislomake.