Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2013
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n jäsenyys

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n toiminnan tavoitteet

Kyyjärven Mediamyllärit ry:n tavoitteena on kehittää julkaisua ja kansalaisten tietoyhteiskuntavalmiuksia järjestämällä erilaisia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia.

Jäsenedut:

  • Jäsenenä saat Mediamyllyn aukioloaikoina opastusta tietotekniikkaan liittyvissä
    asioissa.
  • Jäsenenä saat etuoikeuden käyttää Mediamyllyn yleisökonetta Myllyn aukioloaikana veloituksetta.
  • Jäsenellä on oikeus yhdistyksen neuvottelemiin alennuksiin sekä etuoikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin kampanjatuotehankintoihin.
  • Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Kyyjärven Mediamyllärit ry:n   järjestämille retkille, matkoille sekä muihin tilaisuuksiin.
  • Kyyjärven Mediamyllärit ry:n järjestämä ilmainen lyhytkurssi esim. kerran vuodessa tai alennusta yhdistyksen järjestämän kurssin hinnasta.

Jäseneksi voit liittyä valitsemalla alla olevasta taulukosta sopivan jäsenmaksun ja maksamalla jäsenmaksun pankkitilille 476510-253240.
Merkitse tilisiirtoon 1.) varsinainen jäsen tai 2.) kannatusjäsen sekä syntymäaikasi (pv.kk.vvvv) sekä sähköpostiosoitteesi tiedottamista varten.

1) Varsinainen jäsen 10 €/vuosi

Varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä kaikki Kyyjärvellä vakituisesti asuvat Suomen kansalaiset. Varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa.

2) Kannatusjäsen 10 €/vuosi

Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki muut yksityishenkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä on puheoikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.