NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
James Onni Matias on uusi seurakunnan jäsenJames Onni Matias on uusi seurakunnan jäsen

James Onni Matias on uusi seurakunnan jäsen

1.7.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

James Onni Matias Sääksjärvi kastettiin Onnelan pihamaalla Multialla tiistai-iltapäivällä 25.6.2013.

James Onni Matias Sääksjärvi syntyi 15.5.2013 Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä. Hän painoi syntyessään 3120 grammaa ja hän oli 48 cm pitkä. James on Susanna ja Ilpo Sääksjärven toinen lapsi, Jimin pikkuveli. Sääksjärven perhe asuu Kyyjärven kirkonkylässä.

Kastejuhlaa vietettiin huvilalla Multialla. Luonto oli järjestänyt kauniit puitteet Onkilammen rantamille. Käen kukkuessa lauloimme alkuvirren Anneliina Keisalan säestäessä. Kasteen toimitti khra Olavi Vallivaara Onnelan kauniilla pihamaalla. Tekstin luki kummitäti Hanna Järvilehto, kasteen jälkeen lauloi Saana Keisala ja toimituksen päätyttyä Hanna Järvilehto ja Salme Tanskanen lauloivat. Kummeiksi vanhemmat olivat kutsuneet: Tuula ja Alpo Sääksjärven Viitasaarelta, Hanna ja Pauli Järvilehdon Peräseinäjoelta sekä Pauli Kyrönlahden Alajärveltä. Paikalla olivat edellisten lisäksi mummot Kivijärveltä ja Kyyjärveltä sekä muita läheisiä.

Mieleenpainuva juhlahetki keskellä kaunista Suomen luontoa. Saimme ihastella Jumalan luomistyötä luonnossa ja vastasyntyneessä ihmisessä. Psalmissa 139 luimme Jumalan sanaa: "Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän sinua siitä."

Toivotamme Onnea ja siunausta James Onni Matiakselle ja koko Sääksjärven perheelle!