NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Riina Olivian kastejuhlaRiina Olivian kastejuhla

Riina Olivian kastejuhla

7.7.2013 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Riina Olivia Kyrönlahti kastettiin sunnuntaina 7.7.2013 kotona Kyyjärven Huhtalan Rajalassa.

Riina Olivia Kyrönlahti syntyi Keski-Suomen Keskussairaalassa Jyväskylässä 16.5.2013. Hän painoi syntyessään 3320 grammaa ja oli 51 cm pitkä. Riina Olivia on Tanja ja Esa Kyrönlahden toinen tytär, Petran pikkusisko. Kyrönlahdet asuvat kauniissa talossa Rajalassa, jonka he muutama vuosi sitten rakensivat Esan syntymäkodin paikalle.

Kasteen toimitti khra Olavi Vallivaara. Kummitäti Anniina Kyrönlahti oli sylikummina ja toinen kummitäti Katja Rasi oli tekstinlukijana. Isosisko Petra Kyrönlahti ilmoitti nimen ennen kastetoimitusta. Kummeiksi vanhemmat olivat kutsuneet: Anniina ja Keijo Kyrönlahden Jyväskylästä sekä Jarkko Mäkelänahon ja Katja Rasin Karstulasta. Paikalla olivat myös isovanhemmat Siiri ja Olavi Pölkki ja muita läheisiä. Kahvihetkessä muisteltiin myös Esan äitiä Soja Kyrönlahtea, jonka kuolemasta tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Matti-isä nukkui pois jo vuonna 1986.

Riina Oliviasta tuli kasteessa seurakuntamme uusi jäsen. Toivotamme hänelle ja koko Kyrönlahden perheelle Onnea ja siunausta!