NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
MLL:n perhejumpassa muutoksiaMLL:n perhejumpassa muutoksia

MLL:n perhejumpassa muutoksia

20.10.2013 MLL/Maija Uusisalo

Syksyn ajan kokoontunut perhejumppa muuttaa ikärajoja siten, että nyt ovat tervetulleita kaikki alle eskari-ikäiset lapset vanhempineen liikuntasalille aina lauantaiaamuisin klo 10.15-11.15.

Muutamilta perheiltä tullut toive ikärajan muuttamisesta päätettiin laittaa heti käytäntöön ja ensi lauantaista lähtien lauantaiaamun jumppaan voit tulla yhden tai useamman alle eskari-ikäisen lapsen kanssa liikkumaan. Ajatuksenahan on, että lapset ja vanhemmat voivat yhdessä liikkua liikuntasalissa erilaisten jumpparatojen ja leikkien muodossa ja näin opettaa lapsia liikunnan pariin jo pienestä pitäen. MLL:n ohjaaja on avaamassa ovet, laittelemassa temppurataa ja välillä ihan ohjaamassakin lapsia ja vanhempia. Olemme saaneet luvan käyttää koulun palloja, patjoja ja muita välineitä, joten todella monipuolista ja ilmaista liikuntaa on tarjolla. Kaikki jumppailijat on vakuutettu MLL:n toimesta.

Tulkaahan mukaan hauskaan toimintaan ja vaikkapa samalla tutustumaan muihin samanikäisten lasten vanhempiin. Temppuillaan!

Viikolla 44 on tarkoitus järjestää uimahallireissu Alajärven uuteen uimahalliin. Seuraa Nopolanewsiä, ilmoittelemme tarkemman ajankohdan pikapuoliin. Myös MLL:n syyskokous lähestyy ja sinne toivomme lasten asioista ja toiminnasta kiinnostuneita aikuisia mukaan toimintaan. Lähde rohkeasti mukaan hauskaan ja hyödylliseen yhdessä tekemiseen.