NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Partiolaiset kisailivat MikkelissäPartiolaiset kisailivat Mikkelissä

Partiolaiset kisailivat Mikkelissä

18.11.2013 Kyypartio/Marjaana Patovisti

Järvi-Suomen partiopiirin järjestämä tapahtuma keräsi yli sata Tarpojaa mukaan sarjakuva seikkailuun

Sarjisseikkailu haastoi nuoret pukeutumaan teeman mukaisesti. Sarjakuvahahmot kaupunkisuunnistivat Mikkelin keskustassa. Kyypartiota edustamaan lähti neljä James Bondia eli Oskari, Joosua, Iida ja Heli. Kaupungille oli pysytytetty yhdeksän sarjakuva huumorilla höystettyä rastia, joissa testattiin Tarpojien partiotaitoja.

Rasteilla mm. tunnistettin ja piirrettiin sarjakuvahahmoja, jaettiin ohikulkijoille heijastimia ja valmistettiin lounas trangialla Mummo Ankan reseptillä. Naisvuori vallattiin Karhukoplalta ja pelastettiin Roope Sedän rahasäkki. Ja pääsi Mikki Hiirikin merihädästä.

Pitkä ja haastava kisa huipentui illalla kaikkien sarjakuva sankareiden yhteiseen gaala-iltaan. Sankarit saivat odotetun paussin pelastustehtävistä ja nauttia iltaohjelmasta. Tavattiin vanhoja partioystäviä ja solmittiin uusia partiotuttavuuksia.

Sunnuntai aamuna, ennen Eino-myrskyn sekaan lähtemistä oli vuorossa palkintojenjako. Itse kisassa ei Bondeille tänä vuonna mitalisijoja tullut. Mutta Parhaan Asun-kisassa Bondit pääsivät neljän parhaan joukkoon ja pokkasivat palkinnon -sarjakuvia tietenkin!

Hyvin järjestetty tapahtuma päätettiin yhteiseen partiohuutoon  "Hyvä, Kiva, Bra! Meillä oli mukavaa! Ensi vuonna uudestaan, Joensuussa tavataan!"