NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
KyKy-Betsetin viikonlopun saldona tappio ja voittoKyKy-Betsetin viikonlopun saldona tappio ja voitto

KyKy-Betsetin viikonlopun saldona tappio ja voitto

25.11.2013 Kyyjärven KyKy / Hannu Kalliojärvi / Marko Niskala

KyKy-Betset vs FIN-18 (Kuortane) 0-3 (22-25)(19-25)(13-25)
Kuutoset Volley vs KyKy-Betset 0-3 (21-25)(16-25)(18-25)

FIN-18 Maajoukkue haki Betonimiehistä 3-0 voiton

Kyky-Betset sai Kuortaneelta oppia.

Nuorten FIN-18 maajoukkue koulutti betonimiehiä lauantaina. Saatiin kunnon löylytystä, annettiin pojille kauha ja sen jälkeen lämmintä piisas. 0-3 erin lähti pisteet Kuortaneelle, eikä meinattu tointua junnujen nöyryytyksestä samana iltana. Pelin kaksi erää pysyttiin mukana ja vuoroteltiin kuskin paikalla kunnes omilla junnuvirheillä hermoiltiin peli vastustajalle. Tauon jälkeen vain odoteltiin kinkkuarvontaa ja pelaaminen unohtui koppiin...


KyKy-Betset voitti Kuutoset Volleyn Seinäjoella 3-0

Kuutosten vieraana Nurmossa.

Ei oppi ojaan kaada, ei ainakaan jos ottaa opikseen valmennuskeskuksen konsultoinnista. Mitä lie pelimiehet miettineet yön yli kun tahti oli muuttunut. Puhdas 0-3 voitto sai suut messingille ja taas oltiin sankareita. Virhemäärä oli lauantaista pudonnut huimasti ja tulos näkyi taululla. Jokainen kun muistaa että kyseessä on joukkuepeli ja kantaa vastuun yhteisestä tekemisestä. Ei siinä tarvittu poppakonsteja, laitettiin haalarit niskaan ja ruvettiin töihin.

Slobo kiitti Kuutosten valmentajana hyvästä suorituksesta ja käski miesten säilyttää tasonsa. Näillä eväillä otetaan tulevassa matsissa Napalta kettuilut vastaan. Tämän vuoden A-poikien Suomen mestarit täydennettynä muutamalla Liigajyrällä ei ole helppo vastus, nöyryyttivät Kuortanetta 3-0 kaksi viikkoa sitten.

Nyt on joukkueen ja yleisön aika laittaa kaikki peliin, Lasse sai kaapattua Kuortaneen pojilta löylykauhan takaisin, ja sitä ei Ketuille kärsi edes lainata. Pidetään homma omissa käsissä.

Tulevana Sunnuntaina taistelu jatkuu. Ja systeemihän menee niin että Betonimiehillä on kaksi kotipeliä jäljellä runkosarjassa ja runkosarjan kolme parasta joukkuetta jatkaa Tammikuussa ylemmässä jatkosarjassa ja huonommin sijoittuneet alemmassa jatkosarjassa.

Nyt kaikki lauteille, tupa täyteen ja sauna lämpöseks!
Kannustusta tarvitaan! Ja kinkkupossua on arvonnassa!

KyKy-Betset vs NaPa (Rovaniemi) Su 1.12. Klo 18:00 Kyyjärven liikuntahallilla

http://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Liittykäähän facebookissa: KyKy-Betset Kyyjärvi ryhmään