NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Yhdessä toimien - ke 13.11. klo 10Yhdessä toimien - ke 13.11. klo 10

Yhdessä toimien - ke 13.11. klo 10

12.11.2013 Eläkeliitto / Tuula Härkönen

EläkeliitonKyyjärven yhdistyksen syyskokouksessa valitaan toimijoita.

EL:n Kyyjärven yhdistyksen syyskokouksessa ke 13.11. luodaan kehystä tulevalle vuodelle sääntöjen puitteissa.

Hallituksessa on puheenjohtaja ja 6 - 12 jäsentä (meillä 11). Puheenjohtaja valitaan vuodeksi, jäsenet 2 vuodeksi. Erovuorossa tänä vuonna ovat Irma Herrala (6v), Kyösti Lintulahti (2v), Tapio Lintulahti (2v), Terttu Sillanpää (4v), Anneli Turpeinen(4v), Urho Väisänen (2v) ja Timo-Jaakko Mäntynen ja lisäksi valitaan uusi jäsen Pekka Turpeisen tilalle.
Puheenjohtajana on toiminut Saara Vähämäki 2 vuotta, muut hallituksen jäsenet ovat Aarto Hokkanen, Tuula Härkönen ja Sisko Pillikko.


"Haluan olla mukana, silloin jaksan" -mieleeni jäänyt Viitalan Liisan viisas toteamus on täyttä totta! On tärkeää, että toiminnassa on erilaisia ihmisiä. Tarvitaan ideoita, ehdotuksia, vinkkejä. Tehdään yhdessä monenlaista, uudenlaista...

 

Sillanpään Tertun kirje hallitukselle: Muistelua menneiltä vuosilta eli erokirje hallituksesta 1.1.2014 alkaen (katkelma)

"Paljon on tehty ja nähty yhdistyksemme toiminnan aikana, itse olen ollut mukana yli kymmenen vuotta. Jokainen toimija on antanut itseään ja arvojaan toimintaan.
Kaikessa toiminnassa on periaatteena se, että ei olla minä vaan me.
Monenlaista olen minäkin touhunnut (kirjoittaja lisäys: sihteerinä, jäsensihteerinä, rahastonhoitajana jne.), kaikki on ollut  mukavaa ja antoisaa, mutta nyt on hyvä todeta, että en enää jaksa olla täysillä mukana, joten on aika antaa mahdollisuus nuoremmille jatkaa  hallituksessa.
Kiitos näistä vuosista."