NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Mönttisen Pauli Paavon Tikasta MC-sarjan voittaja
Tikkajaoston kuulumisiaTikkajaoston kuulumisia

Tikkajaoston kuulumisia

1.5.2014 Anne Mari Mäntynen/KyKy/Yhdistelmäjaosto

Tikkaurheilussa on Kykyn heittäjien osalta alkukausi lähtenyt käyntiin melko verkkaisesti. Huomenna maanantaina 21.4.14 järjestetään tikanheiton 250-tikan piirinmestaruuskisat yläasteen liikuntasalissa. Tervetuloa seuraamaan paikanpäälle miten tikat lentää ja mistäpäin tulee nuorten, naisten ja miesten sarjoissa Keski-Suomen parhaat tikanheittäjät.

Kykyn Anne Mäntynen on tämän vuoden puolella käynyt kaksissa kisoissa. Kilpailukunto ei ole oikein ollut kohdallaan, vaikka Suolahden kansallisissa 125-tikan kilpailuissa sijoitus olikin viides, tuloksella 944. Viime viikonloppuna Lammilla SM 25-tikan kisoissa tuli heitettyä kautta aikojen huonoin tulos, mutta ei anneta sen häiritä valmentautumista huomiseen kisaan.

Suolahdessa Mönttisen Pauli Saarijärveltä Paavon tikasta tuli kolmanneksi miesten C-sarjassa ja esittelee kuvassa ylpeänä pyttyään. Pauli on aikoinaan kilpaillut Kykyn Jussi Lautasen kanssa samassa sarjassa ja heillä onkin kuulemma ollut keskenään usein veto siitä kumpi heittää paremmin. Nykyisin Jussia näkee tikkaurheilun puitteissa enää omissa kisoissa talkootöissä, mutta sekin on todella arvokasta työtä. Kisoja kun ei saataisi järjestettyä ilman hyvää ja osaavaa talkooporukkaa. Ohessa muutama lisäkuva Lammin SM-25+finaali kisoista.