NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
HARSUNKANKAAN FRISBEEGOLF RADAN TALKOOT 29.-30.5!HARSUNKANKAAN FRISBEEGOLF RADAN TALKOOT 29.-30.5!

HARSUNKANKAAN FRISBEEGOLF RADAN TALKOOT 29.-30.5!

26.5.2014 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Harsunkankaan maastoon on alkanut valmistua 18 väyläinen frisbeegolf rata. Lyödään porukalla talkoot pystyyn ja rakennetaan yhdessä Kyyjärvelle uusi hieno liikuntapaikka! Kyyjärveläiset yritykset ovat lähteneet mahtavasti mukaan tukemaan hanketta. Nyt on kuntalaisten vuoro kantaa kortensa kekoon!

Mitä

Harsunkankaalle rakennetaan 18 väyläistä frisbeegolf rataa. Töitä on jo tehty, heittopaikat on kaivettu auki, kehikot heittoalustoille on tehty ja tasoitukseen tarvittavat hiekat ovat paikoillaan. Myös tarvittavat puunkaadot on tehty. Enään puuttuu loppusilauksen tekijät! Työtehtäviä talkoissa on tarjolla kaikille, mm. heittoalustojen rakentamista, heittokorien pystytystä, väyläopasteiden pystytystä ja raivaustöiden siistimistä. Puuhaa riittää varmasti kaikille ja kaikenikäisille.

Missä ja Milloin

Talkoopäivät ovat tämän viikon torstaina 29.5 sekä perjantaina 30.5! Molempina päivinä kokoonnutaan talkooväen kanssa Hiihtomajalla klo 10:00 alkaen. Väkeä on talkoissa iltaan asti, joten mikäli työssäkäyvät pääsevät myöhemmin tulemaan, niin töiden jälkeen voi myös tulla paikalle.

Muuta

Jokaisen talkoolaisen on hyvä ottaa mukaan tarvittavia työvälineitä, mikäli löytyy omasta takaa: Pistolapio, työkäsineet, akkuporakone ja harja. Mönkijän omistajat ovat myös arvokkaita talkoolaisia! ;)Kyyjärven kunta tarjoaa kaikille talkoolaisille mehut sekä makkarat. Makkarat paistuu itsepalveluna laavulla.

PS. Keltainen media paikalla perjantaina! ;)

Tervetuloa talkoisiin!

 

Terveisin

Niklas Vuorenmäki

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi

044 259 4997

niklas.vuorenmaki@kyyjarvi.fi