NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirkkovaltuuston kevätkokousKirkkovaltuuston kevätkokous

Kirkkovaltuuston kevätkokous

1.6.2014 Kyyjärven seurakunta / Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan kirkkovaltuusto hyväksyi tappiollisen tilikauden tuloksen kokouksessaan seurakuntasalissa keskiviikko-iltana 28.5. Kokouksen puheenjohtajana toimi Raimo Tamminen.

Lopullinen alijäämä oli -29.980,43 euroa. Hyvää on se, että seurakunta on velaton, kassassa on rahaa ja toiminta on aktiivista. Seurakunta myi  rivitalohuoneiston viime kesänä. Kirkossakäynti lisääntyi v.2013, vaikka nettilähetykset aloitettiin. Jos netissä mukanaolijat laskettaisiin kirkossakävijät reilusti tuplaantuisivat. Seurakunnassa oli monet juhlat viime vuonna ja piispantarkastus. Muutenkin toiminta oli aktiivista sekä lähetys että diakoniatyössä. Paljon pidettiin erilaisia aikuistyön tilaisuuksia samoin musiikki-ja lapsityön tilaisuuksia. Muuttoliike, kuolleisuus ja kirkosta eroaminen vähensivät  seurakunnan jäsenmäärää -43 henkilöä.

Talouden tasapainottaminen aloitettiin viime syksyn päätöksillä ja tulevan vuoden metsänmyynnillä. Kirkkovaltuusto päätti palauttaa kanttorin viran 100%:ksi. Kokeiluaika on 1.9.2014 - 31.5.2015. Kanttori hoitaisi myös päiväkerhotyötä ja osa ostettaisiin kunnalta ostopalveluna. Näillä toimenpiteillä etsitään myös säästöä. Seurakunta siirtyy ensi vuoden alusta Kipaan eli Kirkon palvelukeskukseen.

Vuoden 2014 seurakuntavaalit on 9.11. Ehdokasasettelu vaaliin päättyy 15.9. Ehdokkaaksi voi asettua 18 v.tuolloin täyttänyt konfirmoitu seurakunnan jäsen. Seurakuntavaalien vaalilautakuntaan valittiin: Lasse Sauramäki, joka nimettiin puheenjohtajaksi sekä jäsenet: Markku Huumarkangas, Ritva Jääskeläinen, Tuula Lillvis ja Olavi Vallivaara virkansa puolesta. Varajäseniksi valittiin: Aarto Hokkanen, Pentti Pekkarinen, Päivi Pölkki ja Taisto Lahtinen.