NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Lastenleirillä ei murehdittu kylmää säätä!Lastenleirillä ei murehdittu kylmää säätä!

Lastenleirillä ei murehdittu kylmää säätä!

18.6.2014 Kyyjärven seurakunta/Riitta Kytölä

Kyyjärven seurakunnan lastenleiri vietettiin Piispalassa koleassa säässä maanantaista keskiviikkoon16.-18.6. Sään ei annettu vaikuttaa tunnelmaan vaan nautittiin jopa Kivijärven mahtavista aalloista ihan niiden läpi sukellellenkin!

Maanantai-iltana lähdettiin kävelemään Sinisen tien toisella puolella olevalle kodalle. Jo aikaisemmin joku oli kysynyt, saako siellä uida. Tottakai! Enpä tosissani uskonut, että suurin osa leiriläisistä tosiaan painui järveen mahtaviin aaltoihin eikä vain kastautumaan vaan tosiaan uimaan ja aalloilla keinumaan ! Tuuli oli melkoinen! Vähän kyllä sitten paleli vaikka nuotiolla makkaraa paistettiinkin. Matkalla kodalle tavattiin yllättäen pari miestä. Toinen oli apostoli Paavali ja toisen nimi oli Sakkeus. Eivät olleet kannonkoskisia vaan vähän kauempaa. Kertoivat kumpikin oman elämäntarinansa

Iltaohjelmassa oli laulua ja leiriläisten tekemää omaa ohjelmaa. Iltahartaudessa muisteltiin vielä kohtaamisia Paavalin ja Sakkeuksen kanssa ja hyvinpä ne olikin jääneet mieleen!

Tiistai-aamu valkeni aurinkoisen, mutta NIIN kylmänä. Päivän aikana satoi jo ensi lumikin. Onneksi meillä oli ohjelmassa leiriolympialaiset Kuplahallissa ja sisäpelejä salissa! Leiriolympialaisissa oli uusia ennennäkemättömiä olympialajeja, mm. nummeromatto ja solmuntekoa yhteiseen köyteen, josta kaikki ryhmät  (tomaatit mukaanlukien ) ei päässyt yhtään hajulle. Mutta ei haitannut! Tiistain kruunasi tietenkin uimahalli, jossa uitiin, hypittiin ja sukelleltiin sydämen kyllyydestä!

Uimahallissa tulee yleensä kiljuva nälkä, joten oli mukava päästä iltapalalle omaan Ketunkoloon! Maistuipa näkkäri juustolla ja kurkulla hyvälle! Tiistain iltaohjelmaan oli monet leiriläiset tehneet ohjelmaa, joten hauskaa oli! Kiitos vaan leiriläisille hienoista sketseistä! Nukkumaankin päästiin vihdoin ja viimein! 

Keskiviikkoaamupäivän ohjelmaan kuului temppurata, jossa myös tuli lämmin. Sitten pakkailtiin ja siivottiin Ketunkoloa! Vähän väliä käytiin syömässä ja leiriin kuuluu myös se, että lähes joka välissä käydään kioskilla...

Vetäjinä leirillä toimivat Minna Erkkilä, Kirsi Hietamäki ja Riitta Kytölä apunaan isoset  Heta-Leena Vallivaara ja Saima Kytölä. Minna, Kirsi ja Riitta kiittävät kaikkia leiriläisiä kivasta leiristä! Ja tietenkin isosia Hetaa ja Saimaa!

Ja muistakaa leiriläiset leirikaveri Paavalin sanat:Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi! Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.