NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
AmpumaharjoitteluaAmpumaharjoittelua

Ampumaharjoittelua

1.10.2014 Kyyjärven erämiehet ry / Erkki Koivisto

Eko-Aims-ammunta sopii miehille ja naisille, tytöille ja pojille. Täysin turvalliseen ampumalajiin ei vaadita aseenkantolupaa.

Kesätauon jälkeen Eräkartanolla alkaa ampumaharjoittelu perjantaina 10.10.2014 klo 18.00 ja jatkuu aina perjantaisin samaan aikaan joulun tienoille saakka. Kaikki tervetulleita kokeilemaan miten liikkuvaan tai seisovaan hirvenkuvaan sattuu. Erämiesten jäsenille ja heidän perheenjäsenille harjoitusilta on maksuton, muilta täysiikäisiltä perimme pienen 2,00 € korvauksen illan osallistumisesta, nuorille osallistuminen on maksuton. Paikalla ostettavissa kuumia makkaroita ja limsaa.

Mikään hirveä yleisöryntäys ainakaan keväällä ei ollut joten hieman ujompikin kyllä uskaltautuu koittamaan miten sihti on kohdallaan, yllekirjoittaneestakin tuntui että eihän tällä mihinkään osu kun heiluu kuin lehmän häntä mutta sattuihan se vahingossa napakymppiin muistaakseni pari kertaa, vai kerran, vai sattuiko se olenkaan tauluun. Lisätietoja ammuntajärjestelmästä löydät tästä linkistä Ekoaims