NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
E-KIRJASTOE-KIRJASTO

E-KIRJASTO

1.2.2015 Kirjasto / Pekka Termonen

Joko olet tutustunut? Opettajat! Zinio erinomainen apu englannin opiskelussa. Nuoret! Mukana mm. Seventeen ja Teen Vogue.
Autamme mielellämme.

Zinio - kotona ja kirjastossa

Zinio sisältää sata aikakauslehteä, joita voit lukea tietokoneella tai tabletilla. Zinio sisältää pääasiassa englanninkielisiä aikakauslehtiä, kuten Newsweek, Rolling Stone, Cosmopolitan, Car and Driver, Bicycling, Good Housekeeping, Inked, Hello, Men's Fitness, Pets, Popular Science, Total Film, Wallpaper, Yoga ja Marie Claire (ransk.).

Zinio-palveluun pääsy vaatii kirjastokortin ja kaksi käyttäjätiliä: RBdigital Gateway -tilin lehtikokoelman selaamiseen ja Zinio-tilin lehtien lukemiseen. RBdigital Gateway -tilissä ja Zinio-tilissä käyttämäsi sähköpostiosoitteen on kuitenkin oltava sama.

Lue lisää...

ePress - Keski-kirjastojen koneilla

ePress sisältää kotimaisia sanomalehtiä digitaalisina näköislehtinä. Palvelussa mukana Helsingin Sanomat sekä paikallislehtiä, kuten Perhonjokilaakso, Jämsän seutu ja Suur-Keuruu että maakuntalehtiä kuten Aamulehti. Lapin Kansa ja Turun sanomat sekä ruotsinkielisiä kuten Hufvudstasbladet. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät 60 päivää.

PressDisplay - Keski-kirjastojen koneilla

PressDisplay sisältää digitoituja sanomalehtiä heti tuoreeltaan eri puolilta maailmaa: yli 3000 lehteä 100 maasta ja noin 60 eri kielellä. Helppo tapa lukea esim. päivän Dagens Nyheter tai The Guardian. Mukana myös aikakauslehtiä.