NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Tapahtumantäyteinen viikko Kyyjärven OsuuspankissaTapahtumantäyteinen viikko Kyyjärven Osuuspankissa

Tapahtumantäyteinen viikko Kyyjärven Osuuspankissa

22.4.2015 Kyyjärven Osuuspankki/Pirjo Mäkelä

POP Pankki Kyyjärven Osuuspankissa vietetään 4.–8.5.2015 perinteistä Koivunlehtiviikkoa. Tällä kertaa keväisen viikon tapahtumatarjonta laajenee reippaasti perinteisten pankkipalvelujen ulkopuolelle.

Lapsiperheitä viihdyttää kyyjärveläisille ja karstusille tuttu HET-teatterin porukka. Lastennäytelmä Kultakutri esitetään tiistaina 5.5. klo 18 Karstulan Suojan elokuvateatterissa. Lavalla nähdään myös ”tenavatähdet”. Yleisölle tarjotaan ohjelman jälkeen mehua ja pullaa Lounas–Kahvila Hertassa. Näytelmään on vapaa pääsy, ja se sopii erityisesti alle 10-vuotiaille lapsille.

POP Pankin Karstulan konttorissa on koko Koivunlehtiviikon ajan esillä paljasjalkaisen karstusen Marleena Ruuskan taidokkaita itse tehtyjä nukkeja. Lapsesta asti nukkeja rakastanut Marleena on valmistanut niitä itse 1990-luvun puolivälistä lähtien ja suorittanut vuonna 2005 nukkemuotoilun artesaanin tutkinnon. Hän on myös pitänyt vuosien varrella nukkekursseja kansalaisopistossa. Karstulan näyttelyyn tulee esille yhteensä noin 15 posliinista ja paperimassasta tehtyä nukkea.

Kahvihampaiden kolotusta helpottavat kahvitarjoilu POP Pankin Kyyjärven konttorissa torstaina 7.5. ja Karstulan konttorissa perjantaina 8.5. Karstulan kahvituspäivänä paikalla on POP Vakuutuksen asiantuntija Hannu Ryynänen, jota voi käydä jututtamassa POP Vakuutuksen tuotteista.

Koivunlehtiviikon ohjelma:

ma 4.5.– pe 8.5. Marleena Ruuskan nukkenäyttely Karstulan konttorissa.
ti 5.5. klo 18 lastennäytelmä Kultakutri HET-teatterin esittämänä Karstulan Suojan elokuvateatterissa. Lisäksi lavalla nähdään ”tenavatähdet”. Ohjelman jälkeen mehu- ja pullatarjoilu Lounas-Kahvila Hertassa. Vapaa pääsy.
to 7.5. klo 9–16.30 kahvitarjoilu Kyyjärven konttorissa.
pe 8.5. klo 9–15.30 kahvitarjoilu ja POP Vakuutuksen tuote-esittely Karstulan konttorissa. POP Vakuutuksen asiantuntija Hannu Ryynänen tavattavissa koko päivän.


Kyyjärven konttori, Tuliharjuntie 4, 43700 Kyyjärvi
Karstulan konttori, Keskustie 11 A, 43500 Karstula

puh. 010 567 2100, www.poppankki.fi