NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Nuori Tähti laulukilpailu Paletissa 9.5. Nuori Tähti laulukilpailu Paletissa 9.5.

Nuori Tähti laulukilpailu Paletissa 9.5.

6.5.2015 Kauppakeskus Paletti / Eeva Punkanen

Nuori Tähti laulukilpailun esikarsinnat rantautuu Kauppakeskus Palettiin lauantaina 9.5. Esikarsinnat käydään klo 11-16 välillä.

Nuori Tähti on koululaisille tarkoitettu ensiaskel mahdolliseen laulajan uraan. Kilpailun ydinajatuksena on tukea nuoria pysymään omina itsenään sekä auttaa heitä saamaan itseluottamusta kykyjensä kokeilemiseen. Kilpailun tavoitteena on myös säilyttää hyvä sanojen lausuminen laulettaessa sekä ohjata nuoria terveeseen laulutapaan. Kilpailu järjestetään nuorten ehdoilla. Omalta osaltamme pyrimme järjestämään mahdollisimman hyvät puitteet onnistumiseen, mutta silti laulukilpailuissa tulee pettymyksiä, joissa tullaan tarvitsemaan tukea vanhemmilta.


Kilpailun säännöt:

  • Laulukilpailussa on kolme sarjaa: ala-asteen 1.-3. luokkien sarja, ala-asteen 4.-6. luokkien sarja sekä yläasteen sarja. Kilpailusarja määräytyy kevään 2015 luokka-asteen mukaisesti.
  • Laulukilpailu suoritetaan kokonaisuudessaan karaokepohjaisesti.
  • Kilpailukappaleiden on oltava ns. lasten ja nuorten suuhun sopivia (hyvän maun mukaisia kappaleita, joissa ei ole kirosanoja).
  • Tuomaristolla on oikeus hylätä suoritus, mikäli säännöissä mainitut kriteerit eivät täyty.
  • Semifinaaliin valittavien kilpailijoiden tuomarointi tapahtuu  esikarsinnassa tehtyjen tallenteiden tai Melplayn studiolla tehdyn äänityksen perusteella.
  • Kilpailun järjestäjällä on kilpailuun kaikki oikeudet ja myös oikeus muuttaa sääntöjä tarvittaessa.

 

Katso lisää: http://www.nuoritahti.fi/ tai facebookista sivulta https://www.facebook.com/nuoritahti?fref=ts