NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven ympäripyöräilyn tuloksia! - Pyöräilykorttien palautusKyyjärven ympäripyöräilyn tuloksia! - Pyöräilykorttien palautus

Kyyjärven ympäripyöräilyn tuloksia! - Pyöräilykorttien palautus

1.6.2015 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi//Joona Uusisalo/Niklas Vuorenmäki

Kyyjärven ympäripyöräily pyöräiltiin tuulisissa ja sateisissa olosuhteissa. Matti teki sen minkä miehen täytyy, eli polki Kyyjärven ympäri alle tuntiin! HUH, siinä vasta suoritus. Tapahtumassa nähtiin toki paljon muitakin hyviä suorituksia. Muistutuksena vielä, että muistathan palauttaa pyöräilykorttisi kunnan toimistolle tiistaihin 26.5 mennessä!

Kyyjärven ympäripyöräilyyn osallistui tänä vuonna 31 pyöräilijää. Osallistuja määrä oli hyvä, vaikka sää ei suosinutkaan pyöräilijöitä. Huono sää ei haitannut Matti "Watti" Miettistä, vaan Matti piti sanansa ja polki järven ympäri vain 59 minuutissa ja 54 sekunnissa.

Sunnuntaiaamuna ensimmäiset pyöräilijät lähtivät matkaan jo ennen kello kymmentä. Pyöräilijöitä oli saapunut muiltakin paikkakunnilta kiertämään järveä. Pyöräilijöitä lähti matkaan tasaisesti kello 11 asti. Pyöräilijöille tarjottiin mehua ensimmäisen kerran Tuliharjussa. Tuliharjun huoltopisteen jälkeen pyöräilijät alkoivat polkea kohti Kumpulaa ja Kumpulan koulua. Kumpulassa pyöräilijöille oli tarjolla mehua ja pullaa tai jäätelöä. Kyläseuran väki tarjoili lisäksi pientä maksua vastaan kahvia ja makkaraa. Pysähdyksen jälkeen matka jatkui kovassa tuulessa kohti Kyyjärven keskustaa. Pankin pihassa tarjolla oli mehua ja banaania energiavarastojen täydennykseksi.

Pyöräilyssä palkitaan kaksi tulosta. Toinen tulos, joka oli lähinten Matin aikaa ja toinen palkinto jaetaan henkilölle, joka polki lähimmäksi ihanneaikaa, eli 2 tuntia ja 7 minuuttia. Palkintona molemmille jaetaan 20€ arvoinen lahjakortti kauppakeskus Palettiin.

Lähimmäksi Matin aikaa polki Juuso Mäkelä kovalla ajalla 1 tunti ja 14 minuuttia. Lähimmäksi ihanneaikaa polki Maire Haaranen, taittaen matkan aikaan 2 tuntia ja 2 minuuttia.

Kiitokset vielä Kumpulan kyläseuran väelle tarjoilusta ja Karstulan tiepalvelulle hyvästä huolenpidosta! :)


Terveisin

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi

Joona Uusisalo

Niklas Vuorenmäki