NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Ikäihmisten kesän liikuntapiiri alkaa huomenna!Ikäihmisten kesän liikuntapiiri alkaa huomenna!

Ikäihmisten kesän liikuntapiiri alkaa huomenna!

3.6.2015 Kyyjärven kunta/Liikuntatoimi/Niklas Vuorenmäki

Vanhusneuvoston, eläkeliiton ja muiden ikäihmisten foorumeiden kautta on tullut toivetta ikäihmisille suunnatusta, ulkona tapahtuvasta yhteisestä liikuntatuokiosta. Viime viikolla otimme startin tähän pitämällä yhteistyössä Saarikan kanssa kuntokartoituksen urheilukentällä. Nyt näemme sitten syksyllä konkreettisesti, kuinka liikkuminen on kuntoamme kohottanut kesän aikana! :)

Kesän aikana tavoitteena on kokeilla erilaisia liikuntamuotoja ohjatusti. Kokeillaan tiettyä liikuntamuotoa aina tovi ja sitten vaihdetaan, jokaiselle jotain periaatteella. Liikuntamuotoihin otetaan myös osallistujilta toiveita vastaan!

Toisena tavoitteena liikunnanilo, yhdessä tekeminen ja oleminen sekä siinä sivussa kunnon kohoaminen. Kuntotasollasi ei ole väliä, tärkeintä on, että osallistut oman kuntotasosi mukaan. Toimintamuoto on aina suunniteltu siten, että kaiken tasoiset pääsevät mukaan!

Ensimmäinen kokoontuminen siis toimintapuistossa (Koulun viereinen leikkipuisto) 4.6 klo 10:00. Tervetuloa ja kutsu kaverisi mukaan! :)

Tervetuloa

Kyyjärven kunta

Liikuntatoimi