NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Naisenergiaa kylän raitilla ja liikuntahallilla!Naisenergiaa kylän raitilla ja liikuntahallilla!

Naisenergiaa kylän raitilla ja liikuntahallilla!

11.11.2016 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi / AT

Kyyjärven liikuntahallilla nähdään viikonloppuna miesten M1-sarjan lentopallo-otteluiden lisäksi myös lentopallon naisenergiaa, sillä kiistatta Suomen ykkönen, moninkertainen naisten lentopalloliigan Suomen mestari ja CUP-voittaja LP Viesti Salo majoittuu ja valmistautuu otteluihinsa Kyyjärvellä.

LP Viesti Salo kohtaa tulevana viikonloppuna Pihtiputaan Plokin kahteen kertaan. Ei tällä kertaa kuitenkaan vielä Kyyjärven salissa vaan lauantaina Pihtiputaalla klo 18.30 on vuorossa runkosarjan liigaottelu ja sunnuntaina Viitasaarella klo 16.00 alkaen Suomen Cupin välieräottelu.

Miten sitten Nopolaan? Putaalle ja Viitasaarelle matkaavan moninkertaisen mestarin taustajoukot ottivat yhteyttä KyKy-Betsetin suuntaan ja kysyivät, voisivatko tulla perjantain Kuortane matsin jälkeen kylään ja suorittaa aamutreenit Nopalan laajennetussa hallissa. Vastaus annettiin nopeasti, Kyllä ilman muuta - Tervetuloa!

Vaikka Kyyjärven uudessa salissa ei vielä liigatason ottelua nähdäkään, niin nyt on kuitenkin mahdollisuus tulla seuraamaan sitä miten huippujoukkue valmistautuu otteluihin. Kolme peliä putkeen perättäisinä päivinä huipputasolla vaatii varmasti kovaa kuntoa, mutta myös kunnolisen palautumisen, aamutreenit, taktiikkapalaverit ja mitähän vielä? Näihin saat esimakua hallilla, sillä lauantain treenit alkavat klo 11.00 ja sunnuntaina ollaan jo hieman varhaisemmin liikkeellä klo 9.30. Ja jos ei salilla selviä niin Kauppakeskus Paletti toimii vieraiden niin sanottuna "Pääkalloluolana", ja siellä hiotaan viimeistään taktiikka kohdalleen ja ruokaillaan. Ja varmaan nimikirjoituksiakin voi käydä pyytämässä. 

Joukkueena LP Viesti Salo on varmasti yksi ammattimaisin seura Suomessa ja naisten mestaruusliigassa. Toivotaan, että vierailu tuo Kyyjärven kuntaan ripauksen piristystä ja mainetta. Hyvä tulee aina takaisin, tule sinäkin seuraamaan ja kokemaan Viestin matkaa kohti tavoitteita! Aamutreeneihin on tietenkin vapaa pääsy.

Sen verran on tämä lentopallokenttä vielä pieni, että Venskin Eetun entisen valmentajan tytär kohtaa jonkun tutun Nopolassa!

Melkoinen lentopallon mätke on siis luvassa salissa viikonloppuna, sillä kuten Nopolan tapahtumakalenterista ilmenee Kyky-Betset pelaa lauantaina kotiottelun LeKiä vastaan ja sunnuntaina NiNu:a vastaan. Molemmat ottelut alkavat klo 18.00.