NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
NettiTV: B-tyttöjen valtakunnallinen PooliturnausNettiTV: B-tyttöjen valtakunnallinen Pooliturnaus

NettiTV: B-tyttöjen valtakunnallinen Pooliturnaus

17.11.2016 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Onneksi ketään vastaan ei sentään vielä asetu kuvassa Kyyjärven liikuntasalissa lämmittelevä Lp Viestin naisten ykkösjoukkue:) Nopola Newsin NettiTV-lähetyslaitteet rahdataan pienen tauon jälkeen Kyyjärven liikuntahalliin lauantaina 19.11. jolloin uudistetussa hallissa pelataan valtakunnallinen B-tyttöjen Pooli 2C -turnaus. Turnaus alkaa klo 11.00 ja lähetys jo sitä ennen.

Turnaukseen osallistuu viisi joukkueellista lentopallon tulevaisuuden lupauksia. Mukana ovat: Alajärven Ankkurit, Liedon Parman Firestar, Salon Viestin Astrum, PuMa Volley Helsingistä ja Pihtiputaan Ploki.

Turnauksen käytännön järjestelyistä vastaavat Suomen Lentopalloliitto ja Kyyjärven Kyky. Lähetys näkyy tuttuun tapaan Nopola News NettiTV-kanavalta 1 ja sen tuottaa Kyyjärven Mediamyllärit ry. Lähettäminen ei onnistu ilman hyvää yritysyhteistyötä ja tätä kirjoitettaessa Nopola Newsin kumppaneina mukana ovat ainakin LVI-insinööritoimisto Jorma Niemonen Kinnulasta ja Sähkösuunnittelu Veli-Pekka Piispanen Jyväskylästä. Kiitos!

Tätä nykyä Kyyjärven entinen "pizzalaatikoksikin" ristitty sali on tilava, vaalea ja erittäin valoisa. Laajennuksen ansiosta myös kameroiden sijoittelu on nyt huomattavasti helpompaa kuin vuosien takaisissa lähetyksissä. Mielenkiinnolla odotetaan mitä saadaan eetteriin, sillä lähetys tehdään monikameratuotantona. Samalla testataan Mediamylläreiden uutta lähetysalustaa ja -tekniikkaa ja valmistaudutaan haastavampiin tuotantoihin.  Luvassa on kymmenen ottelua ja tavoitteena on seurata joukkueita vuoron perään siten, että jokainen pääsee kunnolla esille. Myös tallennusta testataan. 

Tervetuloa NettiTV:n linjoille ja paikanpäälle.

ps. Lisäkuvissa kuvamateriaalia Lp Viestin vierailusta.