NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Jouluvalot sammuvat ja Seimitalli tyhjenee perjantaina klo 15.00Jouluvalot sammuvat ja Seimitalli tyhjenee perjantaina klo 15.00

Jouluvalot sammuvat ja Seimitalli tyhjenee perjantaina klo 15.00

10.1.2017 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Vanhan sananlaskun mukaan "Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti sen pois viepi." Noudatamme sitä myös Kyyjärvellä ja perjantaina 13.1, Nuutin päivänä sammutamme hienot jouluvalomme ja tyhjennämme Kotikylän puiston Seimitallin. Jouluvalot syttyvät taas tuikkimaan ensimmäisenä adventtina 3.12.2017.

Myös suuren suosion saavuttanut Seimitalli avataan jälleen ensi jouluksi. Kaunis Kyyjärvi ry. on hankkinut omistukseensa tallin somistuksessa käytetyt mallinuket, joten toteuttaminen tänä vuonna on huomattavasti helpompaa kuin ensimmäisellä kerralla.

Erityisen suuren kiitoksen ansaitsee se, että seimitallin sisustukseen ei kaikkina näinä viikkoina kohdistunut minkäänlaista ilkivaltaa. Sen sijaan suuri määrä kuntalaisia vieraili seimen äärellä hakemassa joulumieltä ja myös ikuistamassa itsensä tai läheisensä valokuviin seimitallilla.Tämä positiivinen kokemus osoittaa, että meistä jokainen arvostaa asuinympäristömme viihtyvyyttä ja että me kaikki toiminnallamme haluamme edistää sen kehittämistä. Tästä on hyvä jatkaa.

Kotikylän puiston hyödyntämisideoita otetaan kunnantoimistolla mielellään vastaan.

Näillä näkymin seuraava aktiviteetti on maanantaina 6. helmikuuta klo 18.00 järjestettävä "Puistossa tavataan"- kansalaisjuhla, johon mukaan on lupautunut sisäministeri Paula Risikko.