NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
MLL:n kuulumisiaMLL:n kuulumisia

MLL:n kuulumisia

8.1.2017 Mari Autio/MLL

MLL:n hallitus aloitti tämän vuoden toimintaa loppiaisen järjestäytymiskokouksen merkeissä.

Hallituksen kokouksessa valittiin jokaiselle jäsenelle vastuualueet ja ideoitiin tulevia tapahtumia. Hallituksen puheenjohtajana aloitti Mari Autio. Varapuheenjohtajana jatkaa viime vuoden tapaan Mari Simpanen. Hallituksen jäseninä jatkaa Maija Uusisalo, Minna Karhukorpi, Katja Lauronen sekä uutena jäsenenä aloitti Leena Parkkonen. Hallituksen varajäseneksi siirtyi Mari Pohjoiskangas.


Kokouksessa keskusteltiin MLL:n järjestämistä tulevista tapahtumista, joista jo esimerkiksi tammikuussa toteutumassa on jäsenretki Duudson Parkiin 28.1.2017 sekä mahdollisesti laskettelureissu Vimpeliin.


Myös jäsenasioista keskusteltiin, ja siitä, kuinka saisimme uusia jäseniä mukaan. MLL:n jäseneksi voi liittyä esimerkiksi internetissä osoitteessa https://liityjaseneksi.mll.fi/ Liittyminen kannattaa, sillä saat Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa ja olet oikeutettu moniin jäsenetuihin. Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen. Kyyjärven paikallisyhdistyksen vuotuinen jäsenmaksu on 25 euroa, josta osa tulee toimintamme tukemiseen. MLL:n työtä voi tukea myös mm. toimimalla kylämummina tai -vaarina, tai vaikkapa osallistumalla lipaskeräyksiin. Uusia jäseniä otetaan mieluusti mukaan! Lisätietoja voit kysyä hallituksen jäseniltä.
Joka vuosi MLL saa lahjoituksia niin yksityisiltä kuin yrityksiltäkin joiden avulla pystymme järjestämään erilaisia tapahtumia ja retkiä.


MLL Kyyjärvi kiittää Betsetiä saamastaan 1000 euron lahjoituksesta, käyttökohde selviää myöhemmin, kannattaa olla kuulolla!