NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven yrittäjien kevätkokousKyyjärven yrittäjien kevätkokous

Kyyjärven yrittäjien kevätkokous

1.5.2017 Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen 28.4.17

Kyyjärven yrittäjien kevätkokous pidettiin keskiviikkona Sahapakan Navetan uusissa tiloissa.

Kevätkokouksen asiat käsiteltiin aluksi ja sen jälkeen pääsimme tutustumaan elinkeinokoordinaattori Anu Oksaseen. Hän on aloittanut työnsä Kyyjärven ja Kannonkosken yhteisenä elinkeinokoordinaattorina ja kaksi päivää viikossa on varattu Kyyjärven elinkeinoasioille. Anulla on kokemusta elinkeino- ja yritysasioista, joten häneltä varmaan saadaan tietoa ja apua yritysten tarpeisiin. Anun tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostilla ja hän tarpeen mukaan tulee käymään yrityksissä.


Keskusteltiin myös tukirahoituksista ja maaseuturahaston edustajia on tulossa käymään Kyyjärvellä. Anu laittaa siitä tarkempaa tietoa Nopola News:n. Työllisyysasiat puhuttivat osallistujia myös ja ongelmaksi koettiin se, että työ ja tekijät eivät vieläkään kohtaa. 


Kyyjärven kunnanjohtaja Eero Ylitalo toi kokoukseen kunnan tervehdyksen. Hän muistutti, että yhteistyötä naapurikuntien yrittäjien kanssa voidaan laajentaa myös Pohjanmaan suuntaan. Alajärvellä olisi kiinnostusta yhteistyöhön Kyyjärven yrittäjien kanssa.


Kahvittelun lomassa käytiin vilkasta keskustelua ja mukava oli todeta, että paikalla oli myös runsaasti nuoremman polven yrittäjä. Sahapakan uudet hienot kokoustilat saivat myös kehuja.


Kiitos kaikille osallistujille onnistuneesta kokouksesta!