NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Cafe&Restaurant vaihtoi omistajaaCafe&Restaurant vaihtoi omistajaa

Cafe&Restaurant vaihtoi omistajaa

6.5.2017 Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Kauppakeskus Paletissa sijaitseva Cafe&Restaurant Oy vaihtoi vappuna omistajaa, kun yritys siirtyi Juha Korpeiselta hänen lapsilleen Hanna-Mari Prevazille ja Ville Korpeiselle. Omistajanvaihdosta juhlakahviteltiin torstaina 4.5.2017.

Kuukautta vaille kaksitoista vuotta tuli Juhalle täyteen Cafe&Restaurant Oy:n vetäjänä Paletissa - niin ja kaikkiaan 30 vuotta palveluammatissa, totesi Juha. Aikanaan Juha siirtyi risteyksen toiselta puolelta Shellin vetovastuusta oman yrityksen palvelukseen. Ei nyt sentään eläkkeelle vielä, mutta jotakin muuta välillä valotti Juha tulevaisuuden suunnitelmiaan. Cafen tiskin takana häntä ei enää kuulemma nähdä (nähtäväksi jää:), mutta ainakin alussa hän lupasi täyden taustatuen nuorille yrittäjillle mikäli sitä tarvitsevat.

Mihinkään tuntemattomaan eivät Hanna-Mari ja Ville hyppää, sillä vuosien varrella molemmat on nähty usein Cafe&Restaurantissa palvelemassa asiakkaita. Täysi tuki ja runsaasti osaamista tulee myös Hanna-Marin aviomieheltä Aleksilta, joka on ollut Juhan yrityksessä työntekijänä jo vuosia ja samoin tietenkin 3-4 ulkopuoliselta työntekijältä, jotka yritys työllistää. Ville oli välillä Tampereelta ja on tosi hienoa, että saadaan kuntaan paluumuuttaja ja vieläpä yrittäjäksi.

Hanna-Marin mukaan mitään mullistavia muutoksia ei alkuvaiheessa tehdä, mutta tokihan Cafe&Restaurant muuttuu jatkossa yhä enemmän uusien omistajiensa näköiseksi ja makuiseksi. Kuten se on jo tehnyt!

Onnea ja menestystä uusille yrittäjille ja Juhalle hyvää jatkoa!