NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kirjaston syksyKirjaston syksy

Kirjaston syksy

17.10.2017 Kirjasto / Tiina Honkonen, kuva Maarit Ohranen

Kirjastossa vietetään värikästä syksyä.

Koululaisilla ja monilla muillakin on meneillään syysloma. Mukavaa lomapuuhaa löytyy kirjastosta. Lukemista, elokuvia ja frisbeegolf-kiekkoja on helppo poiketa hakemaan, koska palvelemme tälläkin viikolla normaaleilla aukioloajoilla.

Tänään tiistaina oli satutunti. Ensin kuunneltiin mukavia satuja ja sitten piristettiin syksyä maalaamalla kiviä. Kyllä niistä tulikin hienoja! Kuvasta näette, miten maalaus sujui ja valmiita kiviä saatte ihailla myöhemmin syksyllä kirjaston pihassa.

Näyttelytilassa on esillä Reijo Niemelän hieno valokuvanäyttely. Näyttelyn luontoaiheiset teokset ovat kirjastossa esillä 30.10. saakka. Kyseessä on myyntinäyttely, joten oman suosikin voi ostaa kotia kaunistamaan tai vaikkapa pukinkonttiin.

Syksyyn kuuluvat myös villasukat ja niitä kaipaamme 27.11. alkavaan näyttelyyn. Muutamia sukkia kirjastolle on jo tuotu, mutta lisää haluttaisiin. Sukat ovat esillä 15.12. saakka. Asiakkaat saavat tuona aikana käydä ihailemassa sukkia ja äänestää itselleen mieluisimpia. Eniten ääniä saaneiden sukkien tekijöille on luvassa palkintoja. Turhaan ei pidä kainostella, kaikki sukat ovat tervetulleita! Mukaan voidaan liittää tarinaa sukkiin liittyen.

Kirjasto palvelee osoitteessa Tuliharjuntie 43:

  • Maanantaisin klo 13-19
  • Tiistaisin suljettu
  • Keskiviikkoisin klo 10-16
  • Torstaisin klo 13-19
  • Perjantaisin klo 10-16

 Kirjaston löydät myös facebookista. Tästä linkistä voit käydä tutustumassa sivuihimme https://www.facebook.com/Kyyj%C3%A4rven-kunnankirjasto-543375682481989/