NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Lokakuun tapaaminenLokakuun tapaaminen

Lokakuun tapaaminen

21.10.2017 Mari Autio/MLL

MLL:n hallituksen lokakuun tapaaminen pidettiin Mari Aution kotona sunnuntaina 15.10.2017.

Kesäkaudella kahvakuulaus kiinnosti monia. Niinpä hallitus päätti hankkia kuulailusta saaduilla varoilla päivähoidolle ksylitolipastillit. Pastillit on nyt tilattu ja toimitetaan myöhemmin päiväkodille.


Suunniteltu teatteriretki Peter Pan musikaaliin siirtyy järjestettäväksi ensi vuoden puolelle erinäisten sattumuksien vuoksi. Tästä ilmoittelua myöhempänä, kun aikataulut varmistuvat.

Hallitus keskusteli myös ajankohtaisista aiheista, mm. LAPE-projektista. MLL on pyydetty mukaan Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman työryhmään. MLL:n edustajana tapaamisissa on Laura Eteläkari. Hallitus pohti myös mahdollisuuksia osallistua joulun alla jonkinlaiseen joulutori-tyyppiseen tapahtumaan, mikäli sellainen Kyyjärvellä järjestetään. Miltei vuoden käytössä olleet paikalliset jäsenedut on otettu ilomielin vastaan ja tarkoitus on jatkaa sopimuksia myös ensi vuodeksi. Myös uusia yrityksiä toivotaan mukaan ja jäsenetuja laajennettaisi myös naapuripitäjiin. Lista jäsenetuja tarjoavista yrityksistä julkaistaan, kun sopimukset on tehty. Jatkossakin siis MLL jäsenyys kannatta, sillä rahanarvoiset edut odottavat! Jäseneksi voi liittyä koska tahansa, helpoiten esimerkiksi https://liityjaseneksi.mll.fi/


Seuraavan kerran hallitus kokoontuu 19.11. sääntömääräisen syyskokouksen merkeissä, jolloin hallituksen henkilövalinnat tehdään. Kokouksessa käsitellään myös mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018 sekä jäsenmaksu tulevalle vuodelle. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki, ja tarjolla on kahvia ja jonkinsorttista pikkupurtavaa.


Suurenmoista syksyä!

Muistakaahan heijastin ulkona liikkuessa.