NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Päiväkerho jatkuuPäiväkerho jatkuu

Päiväkerho jatkuu

8.2.2018 Kyyjärven seurakunta / Minna Erkkilä

Lasten päiväkerho jatkuu helmikuussa. Kerhoasioihin tulee jonkin verran muutoksia Minnan jäädessä pois seurakunnan töistä.

Kerhonohjaus ostetaan Karstulan seurakunnalta, jonka kanssa tehdään muutenkin paljon yhteistyötä. Karstulan lastenohjaajat Kirsi Hietamäki ja Sanna Poikonen tulevat perjantaisin pitämään päiväkerhoa Kyyjärvelle. Kirsi on kyyjärveläisille tuttu jo ennestään. Hän ja Sanna ovat työpari ja pitävät yhdessä kerhoja myös Karstulassa.

Kerhoryhmiä on kaksi:

4- ja 5-vuotiaiden kerho jatkuu jo helmikuussa. Ensimmäinen kerhokerta on perjantaina 9.2. klo 13-15. Huom! Myös kellonaika muuttuu.

Kaikki viime syksynä mukana olleet kerholaiset ovat edelleen kirjoissa eikä heidän tarvitse enää ilmoittautua uudelleen.

Samaan 4-5-vuotiaiden ryhmään otetaan myös uusia kerholaisia, siihen saa ilmoittaa v. 2012 ja 2013 syntyneitä lapsia.

3-vuotiaiden kerhoa aletaan jälleen pitää omana ryhmänään. Kerho alkaa maaliskuussa 9.3. ja sitä pidetään perjantaisin klo 10-12.Tähän kerhoon saa ilmoittaa lapsia, jotka ovat syntyneet v. 2014, eli ovat viime vuoden aikana täyttäneet kolme vuotta.

Kaikkien uusien kerholaisten ilmoittautuminen lastenohjaajien puhelinnumeroon 040-591 64 09 mahdollisimman pian.

 

Minna toivottaa kaikille lapsille mukavia kerhopäiviä ja kiittää perheitä kitkattomasti sujuneesta yhteistyöstä. Taivaan isän siunausta jokaiseen kotiin!