NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kanttorin lähtöjuhla ensi sunnuntainaKanttorin lähtöjuhla ensi sunnuntaina

Kanttorin lähtöjuhla ensi sunnuntaina

2.2.2018 Kyyjärven mediamyllärit / Olavi Vallivaara

Kanttori Minna Erkkilän lähtöjuhla on ensi sunnuntaina 4.2.2018 klo 10 alkaen. Minna toimii viimeisen kerran Kyyjärven seurakunnan kanttorina Kynttilänpäivän perhejumalanpalveluksessa.

Minna Erkkilä on toiminut Kyyjärven seurakunnan kanttorina reilut kymmenen vuotta. Hän aloitti syksyllä 2007 virkaa tekevänä kanttorina ja tuli valituksi vakituiseksi kanttoriksi v.2008. Minna on palvellut seurakuntaamme monilla lahjoillaan ja ollut työssään innostunut. Hän on johtanut Kyyjärven kirkkokuoroa ja kuorotoiminta on ollut hänen aikanaan vireää. Kirkkokuoron lisäksi on ollut lapsikuoro, nuorten kuoro, naisten lauluryhmä A'kanat, miesten ryhmä ja monia muitakin lauluryhmiä. Hän johti koululaisten virsiryhmän "Dream teamsin" Lapuan hiippakunnan virsivisan voittoon ja valtakunnalliseen loppukilpailuun. Minna on omalla panoksellaan antanut seurakuntamme jumalanpalveluselämään ja seurakunnan tilaisuuksiin iloa ja vireyttä. Hän on myös vieraillut esikoulussa ja peruskoulussa pitämässä musiikkitunteja ja vetänyt eläkeläisten kuoroa.

Musiikin ohessa Minna on hoitanut seurakunnan lastenohjaajan työtä pitäen päiväkerhoja. Hän on osallistunut seurakunnan nuoriso-, rippikoulu- ja diakoniatyöhön. Oikeastaan Minna on käyttänyt lahjojaan kaikilla seurakuntatyön sektoreilla. Hän on tarvittaessa lomittanut pappiakin jumalanpalveluksen pidossa. Touhulassa Minna on vetänyt  musiikkihetkiä. Kaikkia en edes muista, missä Minna on ollut mukana?

Meidän kyyjärveläisten kannalta on ikävää, että hänet valittiin kotiseurakunnan Perhon kanttoriksi. Haikein mielin jätämme Minnalle kiitokset ensi pyhänä.

Samalla toivotamme Hänelle Onnea ja Taivaan Isän siunausta uuteen tehtävään, Perhon seurakunnan kanttorina!

Tervetuloa Kyyjärven kirkkoon Minnan lähtöjuhlaan ja Kynttilänpäivän perhekirkkoon klo 10, jonka jälkeen juodaan lähtökahvit!