NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
KutsuKutsu

Kutsu

2.2.2018 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Juttuvinkki / Veikko Huumarkangas

Tule kartalle työhyvinvoinnista!

Yritys HyväX - Työelämän hyvinvointirastit

Työ ja työelämä ovat suurien muutosten myllerryksessä. Nyt on aika pysähtyä ja ottaa aikaa itselle, kollegoille, yhteistyölle ja verkostoitumiselle.

Yritys HyväX - Työelämän hyvinvointirastit on yrittäjille, yrityksen johdolle, organisaatioiden työhyvinvoinnin kanssa tekemisissä oleville vastuuhenkilöille ja henkilöstölle suunnattu tapahtuma. Yhteisen työskentelyn avulla, toiminnallisissa ja osallistavissa pisteissä ratkotaan yhdessä työpaikkojen pulmia ja opitaan uutta. 

Aika: Keskiviikko 14.2.2018 klo 12-16
Paikka: Nuorisokeskus Piispala, Lintuselkä -tila,
Kurssitie 40, Kannonkoski
 

Ohjelmassa:

  • Hyvinvointisuunnistus, jossa visaisia tehtäviä ja tärkeää tietoa työhyvinvoinnista
  • Mahdollisuus verkostoitua eri puolelta maakuntaa olevien toimijoiden kanssa.
  • Palautumista tukevaa yhdessä oloa Piispalan maisemissa sisällä ja ulkona, mm. lopuksi omaksutannehintaan 5€ uintimahdollisuus klo 16 ->

Tule mukaan Keski-Suomen Tyhyverkoston tapaamiseen ja ota mukaasi omasta verkostostasi vähintään yksi kollega tai yrittäjä, niin saamme yhdessä Keski-Suomen alueverkoston laajenemaan ja työhyvinvoinnin asiantuntijuuden alueella lisääntymään!

Tapahtuma on osallistujalle maksuton. Ilmoittauduthan keittolounaan ja kahvitarjoilujen vuoksi tästä linkistä. Jos linkki ei toimi, lähetäthän mailia tyhyverkosto@ttl.fi 

Tapahtuman järjestävät Keski-Suomen Tyhyverkosto ja Työterveyslaitoksen TyhyverkostoX-hanke yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. 

Tervetuloa yksin tai ryhmässä!

 

Lisätiedot:

Tuula Törhönen, TyhyverkostoX-hanke, Työterveyslaitos, tuula.torhonen@ttl.fi

Anneli Tuura, Keski-Suomen Tyhyverkoston yhteyshlö, Humap, anneli.tuura@humap.com