NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Koiraihmiset innostuivat treenailemaan ja tapaamaan toisiaanKoiraihmiset innostuivat treenailemaan ja tapaamaan toisiaan

Koiraihmiset innostuivat treenailemaan ja tapaamaan toisiaan

8.2.2018 Kyyjärven Mediamyllärit ry/Minna Karhukorpi ja Soile Vehkalampi

Pitkään hiljaiseloa elänyt koiratoiminta on vihdoin saanut tuulta alleen, kun facebookin keskustelupalstalla heräsi kyselyä olisiko näyttelytreeneihin tulijoita. Porukalla treenaillaan näyttelyitä varten, omaksi iloksi ja koiran sosiaalistamisen vuoksi.

Kirpsakkana pakkassunnuntaina 4.2.2018 alkoi kuhina käymään Oikarin kentällä, kun kymmenkunta koiraharrastajaa ja likemmäs viitisentoista koiraa kokoontui näkemään toisiaan ja treenaamaan näyttelyjuttuja kevään näyttelyitä ja match show-tapahtumia varten. Ensimmäisellä treenikerralla Soile oli vetäjänä, harjoittelimme koiran liikuttamista, käsittelyä ja seisotusta kehässä.

Jos on suunnitellut tulevalle kesälle näyttelyihin menoa niin nyt olisi oiva tilaisuus tulla treenailemaan vaikkei kokemusta olisikaan, jos vaan koiralla on rokotukset kunnossa!

Tavoitteena olisi porukalla treenata noin kerran viikossa, nyt olemme treenailleet sunnuntaisin, ajankohtaa voi tarpeen tulleen muokata. Mukaan on tervetulleita kaikki koirat, rotuun katsomatta :).

Tulevana sunnuntaina näyttelytreenit Oikarin kentällä 11.2.2018 klo 12:00.