NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kesätöitä tarjolla liikunnallisen toiminnan vastuu- ja apuohjaajina.Kesätöitä tarjolla liikunnallisen toiminnan vastuu- ja apuohjaajina.

Kesätöitä tarjolla liikunnallisen toiminnan vastuu- ja apuohjaajina.

1.5.2018 Kyyjärven kunta / Sivistystoimi / Maija-Liisa Immonen / Niklas Vuorenmäki

Nyt olisi mahdollisuus kyyjärvisillä nuorilla työllistää itsensä kesällä 2018 liikuntakerhojen ja -ryhmien vastuu- ja apuohjaajina.

Vastuuojaaja
Haetaan 1-2 vastuuohjaajaa kesän liikuntaryhmiin ja kerhoihin. (Valittavien määrä ja työsuhteen kesto määräytyy mm. hakijoiden määrästä)
Työsuhdeen kesto apuohjaajilla 1-2 kk / työntekijä.
Vastuuohjaajalta edellytetään mielellään täysi-ikäisyyttä.

Apuohjaaja
Haetaan 2-3 apuohjaajaa kesän liikuntaryhmiin ja -kerhoihin. (Valittavien määrä ja työsuhteen kesto määräytyy mm. hakijoiden määrästä)
Työsuhdeen kesto apuohjaajilla 2-3 viikkoa / työntekijä.

Työntekijältä odotetaan oma-aloitteista ja itsenäistä työ-otetta, kykyä toimia eri ikäisten ihmisten kanssa sekä innostavaa ja positiivista asennetta työtä kohtaan.

Työtehtävät: Leikkikenttätoiminnan ohjausta(Leikkis), koululaisten liikuntaa(Action kerho), aikuisten ja ikäihmisten liikunnan ohjausta, maahanmuuttajien liikunnan ohjausta, tai muuta ohjausta edellä mainituille kohderyhmille.

Työn suorittamisen ajankohta on kesä-heinäkuussa. Työ saattaa sisältää myös iltatöitä. Työ on osa-aikaista.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää kokemusta sekä KVTES mukaisen kesätyöntekijän palkan.

Toimita hakemus sähköpostitse: maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi. Kerro hakemuksessa miksi juuri sinä sopisit työtehtävään. Voit myös esittää toiveen, millaista ohjausta haluaisi tehdä ja mille kohderyhmälle ja toiveen ajankohdasta, liitäthän CV:n mukaan hakemukseen.

Hakijat haastatellaan hakuajan päätyttyä. Hakuaika päättyy 13.5.2018, valinnat tehdään 25.5.2018 mennessä.

***BONUS: Haetaan #KyySport liikuntaleirille yhtä apuohjaajaa kahdelle leirille 16.-20.7.2018 sekä 23.-27.7.2018. Apuohjaajana toimiminen on vapaaehtoista, antoisaa ja upea elämys. Ohjaaja saa osallistua kaikkiin aktiviteetteihin veloituksetta ja hänelle tarjotaan päivittäinen ruokailu. Ilmoita halukkuudestasi osallistua #KyySport leiriohjaajaksi hakemuksessa.