NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Perhon Kiri hakee pelaajia pesäpallojoukkueseen.Perhon Kiri hakee pelaajia pesäpallojoukkueseen.

Perhon Kiri hakee pelaajia pesäpallojoukkueseen.

1.5.2018 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Juttuvinkki Veikko Huumarkangas

Perhon Kirin pesäpallojoukkue D-tytöt tarvisi riveihin lisäystä.

Perhon Kiri Perhossa pelataan neljän joukkueen voimin, naiset, naperot, miehet ja D-tytöt pesäpalloa tulevana kesänä 2018. Nyt tuo D-tyttöjen joukkue uhkaa jäädä vajaaksi ja tämä taas jättää monta nuorta tyttöä vaille harrastusta. Nyt me tarvitaan teidän apua. Löytyykö rajan takaa lisää vahvistusta joukkoihin?Pesäpallo on mielettömän kiva laji. Pääset huippu tiimiin mukaan pelailemaan. Meillä on erinomaiset puitteet pelata pesäpalloa, sekä ammattitaitoinen valmennus tytöillä.

Meillä on myös taustatoimijoina mieletön tiimi, todella hyvät sponsorit, ihana yleisö, vapaaehtoistyöntekijöitä ja kannustavat vanhemmat.
D-tyttöjen ikä on pääsääntöisesti kuutos ja seiskaluokkalaisia mutta muutama kasiluokkalainen mahtuu mukaan. 

Toivon, että teiltä löytyisi innokkaita nuoria tyttöjä mukaan. Lupaan, että tähän remmiin mukaan lähtö kannattaa. Tule ja ota kaveri mukaan. Kannustetaan nuoret liikkeelle. Meiltä on just ponnistanut nuori mies pelaamaan superiin, joten kaikki mahdollisuudet löytyy Perhosta jos laji kiinnostaa, tämä on vain niin mukavaa, että vie sydämen mennessä. Itse pelailen naisissa ja kentällä ollessa minulla on etuoikeus kuulua huippu tiimiin, tuntea ylpeyttä, huuhtoa surut, nauraa ja itkeä, eli olla minä. Toivon, että saadaan nuoret liikkeelle. Rikotaan rajoja ja tehdään tästä hieno ja onnistunut pesäpallokesä 2018. 

Yhteydenotot 

Ulpu Keränen 0442941180 joko whatsapp, tekstiviesti, soitto, tai sitten facebookin tai messengerin kautta. Julia Riihimäki facebook tai messenger

Ystävällisesti Ulpu