NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Kyyjärven ympäri pyöräily 12.5Kyyjärven ympäri pyöräily 12.5

Kyyjärven ympäri pyöräily 12.5

11.5.2018 Kyyjäven Kunta / Liikuntatoimi / Jarkko Parkkonen

Kyyjärven ympäri pyöräily on lauantaina. Lähtö tapahtuu pankin edestä välillä 10-12.

Pankin luona on Vihko johon käydään kirjoittamassa oma nimi ja lähtöaika sekä maaliin saapuessa maaliin tulo aika. Kaikkien matkalle lähteneiden kesken arvotaan 4x20€ Paletin lahjakortteja.

Liikuntatapahtumassa on tarkoitus polkaista Kyyjärven ympäri. Reitti on merkitty opastekyltein ja reitillä on kiinteitä huoltopisteitä, joissa on tarjolla juomaa, pientä purtavaa, suolaista.

Reitti

Pankin piha - Tuliharjuntie - Pölkintie - Ohramäentie - Kumpulantie - Jyväskyläntie (Tai Pietari Brahen tie ns. kaatopaikantie) - Honkalehdontie - Pankin piha

Reitin pituus: 35 km

Pietari Brahentietä pitkin: 36 km

Huoltopiste 1: Tuliharjussa - Tarjolla on mehua ja hedelmiä. Tarjoilu on voimassa kello 14 asti.

Huoltopiste 2: Kumpulan koululla - Kumpulan kyläseuran väki tarjoilee mehua, kaikille osallistujille jäätelöt sekä vesitäydennys. Koululla tarjolla makkaraa ja pulla kahvit pientä korvausta vastaan. Joten varaathan pientä rahaa mukaan. Samassa yhteydessä mahdollisuus WC:n käyttöön. Tarjoilut on voimassa kello 14 asti.

Osallistujat taittavat matkaa itselleen sopivalla vauhdilla. Risteyksissä on opastekyltit. Reiteillä ajetaan kevyenliikenteenväylillä ja maanteillä muun liikenteen mukana, joten osallistujien on aina muistettava noudattaa liikennesääntöjä ja yleistä varovaisuutta. Muuta huomioitavaa

Osallistujat ovat vakuutettuja Kyyjärven kunnan toimesta.

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien on käytettävä asianmukaista pyöräilykypärää.

Huomioliivi on myös suositeltava.

Jos reitilllä tulee ongelmia vastaan niin numerosta 040 0548628 saa apua ja tarvittaessa kyydin pois.