Koronatiedote 4.12.2020 klo 14:00

Asuminen
04.12.2020
T.Pelkonen/LJ
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Suoojaa itseäsi ja läheisiäsi koronavirukselta

Koronatiedote 4.12.2020 klo 14:00

Uusia tartuntoja Kyyjärvellä

Kyyjärvellä on ilmennyt uusia koronatartuntoja ja 16 henkilöä on asetettu karanteeniin kuntamme alueella. Ennakoimme tartuntamäärien kasvavan lähipäivinä altistuneiden joukossa. Kyyjärven koronatilanne on edelleen rauhallinen, sillä altistuneiden jäljitys onnistui hyvin. Kyyjärven koronatartunnat ovat edelleen alle viisi, joten niitä ei näy tilastoissa.

On erittäin tärkeää noudattaa THL:n ohjeistuksia ja aluehallintoviraston määräyksiä. Maskeja suositellaan käytettäväksi, kun ei lähikontakteja voida välttää.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla alueellaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin Keski-Suomen sairaanhoitopiireihin kuuluvien kuntien alueella järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta. Määräys on voimassa ajalla 2.12.–21.12.2020.
 

Ystävällisin terveisin,
Tiina Pelkonen
Kunnanjohtaja

Kyyjärven kunta

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset