Nopola News On Air | kanava 1

 

 

Ohjelmaopas

 • Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous
  Kokouksen järjestely etenee koronarajoitusten puitteissa, toistaiseksi ilman yleisöä.
 • Perhon kunnanvaltuuston kokous
  Kokouksen järjestely etenee kororatilanteen ja -rajoitusten puitteissa, joten esimerkiksi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kokousta voi joka tapauksessa seurata Nopola News NettiTV-1 kanavan kautta sekä Maxivision iptv-palvelussa kanavalla 759 Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n seutuverkoissa
 • Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous
  Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous Kivirannassa maanantaina 17.5.2021 klo 19.00 alkaen. Kokouksessa päätetään kuntaliitoksesta Karstulan kunnan kanssa.
 • Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous
  Kyyjärven kunnanvaltuuston kokous Kivirannan salissa maanantaina 16.8.2021 klo 19.00. Uuden valtuuston järjestäytyminen.

Suorat nettiTV-lähetykset

Netti-TV:n kuvan laatu säätyy käytössäsi olevan netin kaistanopeuden mukaan. Tarjolla on alle 1 Mbps:n, noin 1.3 Mbps:n striimit. Mitä nopeampi liittymä sen parempi kuva - se on tavoitteena!

Videoikkunan oikeasta alareunasta voit säätää videon laadun käytössäsi olevan kaistan mukaan.

NopolaNews kanava 759

Keski-Suomen valokuituverkot KSVV Oy:n ja nyt myös Kasenet Oy:n seutuverkon alueella voit seurata suoraa lähetystä Maxivision IPTV-palvelun kautta NopolaNews kanavalla 759.

Ohjeita

Lähetysikkuna on periaatteessa selain-/laiteriippumaton. Chrome-selaimella saattaa alussa joskus tulla virheilmoitus, mutta klikkaa käynnistyskuvaketta uudelleen tai kokeile toisella selaimella.

Muissa häiriötilanteessa paina F5-näppäintä tai selaimen Päivitä-kuvaketta. Voit myös kokeilla selaimen sulkemista ja käynnistämistä uudelleen.