Kirjaston kuulumisia

Kulttuuri
09.12.2020
Kyyjärven kunta
Maarit Ohranen
Kyyjärven kirjasto.

Kirjaston kuulumisia

Kirjasto palvelee monipuolisesti. Valitse itsellesi sopivin tapa.

Kyyjärven kirjaston palvelutarjonta on käytettävissänne! Rajoitukset liittyvät turvalliseen asiointiin. Pidetään huolta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Uutena suosituksena on maskin käyttö. Kirjastossa jatketaan edelleen kosketuspintojen tehostettua siivousta. (Koronaan liittyvien suositusten vuoksi emme voi järjestää  yleisötilaisuuksia ja olemme vähentäneet istumapaikkoja.)

Mikäli haluat välttää julkisilla paikoilla asiointia, sinulle on tarjolla vaihtoehtoisia tapoja hyödyntää palvelujamme. Voit tehdä varauksia omilla tunnuksilla verkkokirjastossa (https://keski.finna.fi/ ). Etsimme aineiston valmiiksi ja laitamme ne varaushyllyyn, jolloin asiointi nopeutuu.

Aineistoa voit myös pyytää sähköpostilla (kyykirja@kyyjarvi.fi) tai puhelimitse (044 459 7060) kirjaston palveluaikoina. Tarvittaessa lainaamme aineiston valmiiksi asiakkaan kirjastokortille ja annamme sen vaikkapa ovelta. Jos et itse pääse noutamaan aineistoa, niin ilmoita meille kenet valtuutat aineistoa noutamaan.

Mikäli et osaa nimetä mitään tiettyä kirjaa, niin etsimme sinulle toiveittesi mukaisen lukupaketin (esim. eräkirjallisuus / dekkarit / elämäkerrat / romantiikkaa / tai vaikkapa tietyn alan tietokirjallisuutta). Ja kirjojen lisäksi käytössäsi on tietenkin myös muuta aineistoa, kuten lehdet, elokuvat, musiikki, nuotit, äänikirjat, lautapelit…

Ja tietenkin käytössäsi on myös e-aineistoa. Valikoiman ja ohjeet löydät sivulta https://keski.finna.fi/.

Kirjasto avoinna:

  • Ma klo 13 – 18
  • Ti klo 10 – 16
  • Ke klo 10 – 16
  • To klo 13 - 18

Lisäksi omatoimikirjasto on avoinna joka päivä klo 7 – 21. (Myös viikonloppuisin.) Huomioithan kuitenkin, että omatoimiaikoina kirjastolla ei ole siivousta.

Tervetuloa!

P.S. Jos sinulla on flunssan oireita, pyydäthän jotain ystävää asioimaan puolestasi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset