Esa Oksa -vuoden 2020 positiivinen kuntalainen

Kunnalliselämä
18.12.2020
Tiina Pelkonen
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Esa Oksa -vuoden 2020 positiivinen kuntalainen.
Vuoden 2020 positiivinen kuntalainen
Esa ja tyttökissa Erkki Vimpelistä.
Esa ja tyttökissa Erkki Vimpelistä
Esan bussi.
Esan bussi

Esa Oksa -vuoden 2020 positiivinen kuntalainen

Koronan aikaan monilla on vaikeaa ja kaipuu normaaliin arkeen on suurta. Elämme vuoden pimeintä aikaa, mutta onneksi joulun ilosanoma ja valon pilkahdus on jo lähellä. Kaipaamme iloisia ja positiivisia uutisia. Niinpä ajattelin, että tänään valitaan Kyyjärven positiivisin henkilö ja yllätetään hänet joulukukkasin.

Kuka se on, joka aina tsemppaa muita. Puhuu kaikesta hyvää. Näkee aina synkistä asioistakin valoisamman puolen. On iloinen, avulias ja hyväsydäminen. -Esa Oksa tietenkin!

Bussikuskimme Esa tekee työtään täydestä sydämestään. Hän nauttii kuskata sekä lapsia että eläkeläisiä. Esa osaa myös ilahduttaa asiakkaitaan, kevään viimeisenä koulupäivänä linja-autossa on ollut tarjolla nimittäin jäätelöä. Ei ihme, että Esa on myös lasten suosikki.

Esa on aina tykännyt työnteosta. Esalla riittää uskoa omaan ja myös kunnan tulevaisuuteen. Hän juttelee ja kirjoittelee aina kauniiseen sävyyn kotikunnastaan. Hänestä Kyyjärvellä on asiat hyvin, kun muistetaan katsoa asioita oikeasta mittasuhteesta. Ei palveluja kannata verrata kaupunkien palveluihin, -me voitetaan kaupunkiasuminen moneen kertaan maaseudun rauhalla, luonnon läheisyydellä, turvallisella tukiverkostolla ja yhteishengellä.
Pidetään hyvästä yhteishengestä huolta jatkossakin Suomenselässä.

On ilo ja kunnia ojentaa joulukukat vuoden 2020 positiiviselle kuntalaiselle Esa Oksalle!

Esan luvalla julkaisen Esan Facebook -päivityksen:

”Yrittäjän elämä on välillä rankkaa, tälläisestä bussista joutuu nyt luopumaan, eipä sitä olisi uskonut hieman yli parivuotta sitten kun uuden bussin hankin ja kalenteri täyttyi tilauksista, että tulee tälläinen tilanne. Lähes vuoden ollut melkein käyttämättä. Mutta elämä jatkuu ja työtkin, ei sitä ennenkään annettu periksi, eikä nytkään anneta periksi. Vietetään joulu rauhassa ja uskotaan tulevaisuuteen kuitenkin” –Esa Oksa

Esa Oksan laittama viesti Facebookiin keräsi nopeasti yli 50 tsemppausviestiä, sillä onhan bussikuljettajan tulot koronan takia tippuneet tänä vuonna 80 %.

”Voimia Esalle. Ihailen, miten positiivisena jaksat aina kannustaa muita, vaikkei itselläkään varmasti korona-aikana helppoa ole. Olet todella sydämellinen.
Isot tsempit parhaalle kuskille ja niin sydämellinen ja kohtelias mies oot aina
Ei anneta periksi. Parempaa kuskia kuin sinä saa hakea. Tsemppiä ja odotetaan parempaa tulevaisuutta!
Aina hyvällä mielellä ja aina käsi pystyssä kaikesta huolimatta.
Esalla kaikesta huolimatta positiivinen asenne vaikeista päätöksistä huolimatta, mutta toivottavasti parempaa huomista kohden
Arvostan elämäntyösi erittäin korkealle. Kyllä Sinä pärjäät!
Asenteesi elämään on loistava esimerkki meille kaikille.
Yhdessä tästä selvitään. onneksi meillä on toisemme. Niin kuin musketööritkin sanoivat aikoinaan: Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta”


Rauhallista joulua ja positiivisempaa ensi vuotta!

Tiina Pelkonen
Kunnanjohtaja

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset