4H-yhdistyksen joulutervehdys

Lapset ja nuoret
18.12.2020
Karstulan-Kyyjärven 4H-yhdistys ry
Jaana Ojala
Hyvää joulua

4H-yhdistyksen joulutervehdys

Tämä poikkeuksellinen vuosi lähenee loppuaan. Vuosi on ollut haastava, mutta vuoteen on mahtunut myös paljon hyvää, yhdessä tekemistä ja iloa.

Lienee sanomattakin selvää mikä jää parhaiten mieleen tästä vuodesta. Vaikka on ollut ajoittain epätoivon hetkiä, on onneksi usko tulevaan pitänyt meidän yhdistyksessä positiivista henkeä yllä. Välillä on tuntunut ettei rajoitusten vuoksi olla pystytty järjestämään juuri mitään, mutta tilastointia tehdessä tämäkin epätoivo muuttui hymyksi huulille.

Vuonna 2020 Kyyjärvellä oli 4H-jäseniä ennätysmäärä, mistä olemme todella kiitollisia teille. Kerhotoiminta on pysynyt aktiivisena ja koronasta huolimatta kävijämäärä on ollut todella hyvä. Yönuopparit, päiväleirit, Crazy Action -toimintaa on pystytty järjestämään entiseen malliin. Keväällä jääneet kerrat pystyttiin korvaamaan ennen loppuvuoden uusia rajoituksia. Pystyimme työllistämään vuoden 2020 aikana yhteensä yli 30 nuorta erilaisiin tehtäviin kuten kerhonohjaajiksi ja siivoojiksi. Luku sisältää myös Vihreää kultaa -hankkeemme marjanpoiminnan kautta tienanneiden nuorten määrän. Nuoret tienasivat Kyyjärvellä mustikoita ja puolukoita noukkimalla yhteensä 1150€. Tämä on hieno tulos tämmöisenä vuonna, kun kesätyöpaikat olivat entistä enemmän kiven alla. 

Nuorisovaltuusto on toiminut aktiivisesti koko vuoden. Hekin ovat pystyneet toiminnanohjaajamme Katja Rasin tuella järjestämään mukavasti pientä toimintaa kunnan nuorille. Lämmin kiitos teille aktiivisille nuvalaisille. Erityiskiitokset Kyyjärven kunnalle ja koulun henkilökunnalle yhteistyöstä sekä sivistyslautakunnalle saamastamme järjestöavustuksesta, minkä merkitys kasvoi entisestään näin haastavana aikana. Lämmin kiitos teille 4H-jäsenet, kuntalaiset ja yhteistyökumppanit tämän vuoden yhteistyöstä. Ensi vuonna jatketaan taas yhteistyötä ja toimintaa suurella sydämellä kyyjärveläisten nuorten hyväksi.

 

Nyt on aika hiljentyä joulun viettoon.

Hyvää ja Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021.

 

Toivottaa koko 4H-väki

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset