Joulukuun kuulumisia Tenavilta

Lapset ja nuoret
Varhaiskasvatus
Kyyjärven kunta
Katri Väinämö
Juhlalounas.
Itsenäisyyspäivän juhlalounas.
Vieraat.
Muutamia juhlien ihastuttavia vieraita.
Lapset metsässä.
Tonttujahdissa metsässä.
Tonttujahti.
Tunnelmahuoneen tonttujahti.
Piparien leivontaa.
Piparien leivontaa.
Joulujuhla metsässä.
Piirileikkejä kuusen ympärillä.
Herkuttelemassa.
Pipari, pulla ja kaakao maistuu!
Laulutuokio.
Jouluinen laulutuokio alkamassa.
Jouluaskartelu.
Upea joulupukki!
Joulukoriste.
Taikataikinasta tehtyjä joulukoristeita.

Joulukuun kuulumisia Tenavilta

Hei! 

Tenavien kuluva kuukausi on ollut täynnä mitäs muutakaan kuin jouluisia puuhia! Aloitimme joulukuun juhlistamalla itsenäisyyspäivää oman ryhmämme linnanjuhlilla. Lapset olivat pukeutuneet kauniisti ja askartelimme suomenlippuja niin joulukuuseemme kuin kotiin vietäväksi. Söimme yhteisen lounaan pitkässä pöydässä jouluvalojen loisteessa ja kuuntelimme jouluisia lauluja.

Lasten jouluun kuuluu oleellisesti tontut. Olemme etsineet kadonneita tonttuja niin metsästä kuin jumppasalistakin. Niitä on askarreltu ja moni lapsi on todistettavasti niitä nähnytkin. Tontuille on rakennettu majoja ja heille on jätetty kotona kirjeitäkin. Lasten joulu on täynnä taikaa :)

Poikkeuksellisen vuoden myötä emme voineet pitää perinteistä joulujuhlaa. Juhlistimme joulua kuitenkin lasten kanssa omilla juhlilla, jotka vietettiin metsässä. Metsään johtava polku oli valaistu lyhdyin ja perillä meitä odotti joulukuusi. Lauloimme joululauluja ja keitimme retkikeittimillä kaakaot piparien kaveriksi, jotka lapset olivat itse leiponeet. 

Tenavat alkavat pikkuhiljaa rauhoittua joulun viettoon ja valmistaudumme edessä häämöttävään joululomaan. Haluamme toivottaa teille kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua!

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset