Nyt käymme joulun viettohon...

Lapset ja nuoret
17.12.2020
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kyyjärven paikallisyhdistys ry
Leena Parkkonen
Kynttilä ja tonttu

Nyt käymme joulun viettohon...

Joulu alkaa laskeutua MLL:n hallituksen toimintaan erilaisen toimintavuoden jälkeen.

Alkuvuodesta MLL:n hallitus teki toimintasuunnitelman, mutta vuosi ei mennyt aivan kuten oltiin suunniteltu. Erilaiset rajoitukset ja ohjeet tapahtumien järjestämiseen on laittanut MLL:n näkyvän toiminnan lähes kokonaan tauolle tämän vuoden aikana. Toivotaan, että seuraava vuosi olisi parempi kaikin puolin ja suunnitellut toiminnat pystyttäisiin jossain vaiheessa järjestää.

Näin joulun alla tohinaa kulisseissa on kuitenkin riittänyt. Hallitus on kokoontunut useamman kerran ja ollaan saatu olla päättämässä tärkeistä asioista. Joulupuu-keräys järjestettiin yhteistyössä Saarikan ja luoteisen nuorkauppakamarin kanssa. Joulupuun kaikki lahjatoiveet saatiin toteutettua teidän sydämellisten ihmisten avulla. Näin saatiin moneen perheeseen hyvää mieltä jaettua.

Hyvä joulumieli-lahjakortteja saimme luovuttaa neuvolan jaettavaksi 12 kappaletta. Nämä lahjakortit olivat 50 euron arvoisia. Lisäksi yhdistyksemme päätti lahjoittaa neuvolan jaettavaksi vielä viisi 50 euron arvoista s-ryhmän lahjakorttia, jotta kaikki avun tarpeessa olevat perheet lahjakortin saisivat.

Lapsen aika-säätiöltä saimme myös lahjoituksen, jolla muistettiin viittä eri perhettä.

Kaiken tämän tohinan keskellä hallitus ennätti pitää myös pikkujoulut, joissa kisailtiin ihan vain urheilumielellä erilaisissa lajeissa ja lopuksi hiljennyttiin jouluisten makujen äärelle.

Nyt haluammekin nöyrästi kiittää teitä kaikkia, jotka olette monin eri tavoin olleet osallisena toiminnassamme. Ilman yhteistyökumppaneita, jäsenmaksuja, lahjoituksia ja auttavia käsiä tämä kaikki meidän toiminta ei olisi ollut mahdollista. Iso kiitos!

Pidetään jatkossakin huolta toinen toisestamme. Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset