Rakastu talviuintiin

Liikunta ja urheilu
04.01.2021
Kyyjärven Kyky ry
Tanja Kyrönlahti

Rakastu talviuintiin

Suomen Ladun Rakastu talviuintiin -viikkoa vietetään 11.-17.1.2021. Viikon tavoitteena on madaltaa talviuinnista kiinnostuneiden kynnystä aloittaa laji sekä innostaa uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Ota sinäkin uuden vuoden tavoitteeksi käydä kokeilemassa!

Talviuinti on edullinen, sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, joka saa tarjoaa turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfulnessa. 

Kyyjärvellä Kalliorannan leirintäalueen talviuintipaikka on kaikkien uimareiden käytettävissä. Pukutiloihin pääsee sisälle (koodi:915) ja toivottavaa olisi, että jokainen kirjaisi käyntinsä vihkoon (joka löytyy pukutiloista).

Alueella on tehty viime syksyn aikana talkoovoimin uudistuksia, joiden ansiosta on mukava käydä uimassa milloin vain. 

Talvikauden hinta: 30€ / kausi / tai 2€/kerta. Suositeltavaa on, että kävijät maksavat Kyyjärven Kyky ry:n tilille: FI44 4765 1020 0493 70 ja viitteellä: talviuinti. Huom: alle 15 vuotiailta ei peritä maksua ja ensimmäinen käynti on ilmainen (tutustuminen).

Koronan takia saunan lämmitystä ei ole. 

Tulethan vain terveenä talviuintipaikalle.

Miksi kokeilla talviuintia?

Monipuoliset terveysvaikutukset houkuttelevat kaikenikäisiä uimareita. Talviuinti virkistää mieltä, edistää fyysistä terveyttä sekä tarjoaa mainiota seuraa. Uinti kylmässä vedessä rentouttaa ja edistää palautumista. Myös lapset voivat huoletta tutustua lajiin aikuisten valvonnassa.

Aloittaminen on helppoa eikä vaadi suuria investointeja. Uima-asun lisäksi on suositeltavaa käyttää päähinettä. Jalkineet ja käsineet tuovat lisämukavuutta. Tästä lisää vinkkejä.

Suomen Ladun Talviuinnin ohjaajana Kyyjärvellä toimii Tanja Kyrönlahti. Ole rohkeasti yhteydessä, jos talviuinti harrastuksena kiinnostaa. p. 040 5167 366

Kyyjärvi kuuluu Karstulan Seudun Samoilijat ry:n. 

Liity Suomen Ladun jäseneksi tästä.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset