Koronatiedote 1.2.2021 klo 16:00

Asuminen
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Ole vastuullinen.

Koronatiedote 1.2.2021 klo 16:00

Kyyjärvellä jatketaan nykyisillä rajoituksilla ja suosituksilla

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue on edelleen koronan suhteen kiihtymisvaiheessa, pois lukien Jyväskylän kaupunki, joka on leviämisvaiheessa (tartuntoja viime viikolla 228 kpl ja 1600 henkilöä asetettu karanteeniin). Muualla Keski-Suomen maakunnassa on ollut viime viikon aikana 21 tartuntaa ja ilmaantuvuusluku alle 30. Kyyjärvellä ei ole ilmennyt uusia tartuntoja joulun jälkeen, joten tilanne on tällä hetkellä rauhallinen.

 Keski-Suomen alueellisen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä (Koronanyrkki) suosittelee urheilu- ja seuratoimintaan rajoituksia koko Ksshp:n alueelle, sekä että erilaiset joukkueet välttäisivät kuntien välillä liikkumista esim. pelien vuoksi, eikä kisamatkoja tehtäisi myöskään muiden sairaanhoitopiirien alueelle ainakaan seuraavien kahden viikon aikana.

Kyyjärven kunnassa jatketaan toistaiseksi aiemmin määritellyillä rajoituksilla ja suosituksilla, vielä ei ole aika tehdä minkäänlaisia höllennyksiä.  Tilannetta seurataan jatkuvasti ja  mikäli tartuntoja ilmenee rajoituksia ja suosituksia pohditaan uudelleen.

Avi:n 10 henkilön määräys on edelleen voimassa.
Kunnan ja THL:n koronasuositukset ovat edelleen voimassa:

  • yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei järjestetä
  • kunta ei vuokraa tilojaan yksityiskäyttöön
  • liikuntahallin käyttö varatuilla vuoroilla jatkuu, mutta vuoroja koskee sama 10 hengen rajoitus
  • kuntosalin kävijämäärä rajoitetaan enintään 5 henkilöön kerrallaan

Maskeja tulee käyttää julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää (terveysasema, virasto, kirjasto, kaupat, pankki, lapsien tuonti ja haku päivähoidosta).

Pidetään huolta itsestämme ja toisista.

Ystävällisin terveisin

Tiina Pelkonen
Kunnanjohtaja

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset