KyKy-Betset jatkaa kovia otteita kotisalissaan

Liikunta ja urheilu
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

Kuvassa Ottelun palkitut: KyKy-Betset: Mikko Väliaho, Palkinnot jakoi KyKyn edustaja: Esa Kyrönlahti, Isku: Niko Lintula.

KyKy-Betset vs Rantaperkiön Isku 3-0 (25-20)(25-18)(25-23)

Sunnuntaina yksi Suomen perinteinen lentopallo seura, tammikuussa 110 vuotta täyttänyt Rantaperkiön Isku kaatui saappaat jalassa. Hurja on ollut betonimiesten kotisaldo. Viisi kotiottelua on päättynyt voitoin 3-0.

Tasaisuus ja vähät virheet oli tuttu ase Iskua vastaan. Mika Mäntylän tulo on lisännyt kilpailua pelipaikoista ja sen on terveesti aistinut koko joukkue. Treeneissä perjantaina oli hyvä meno kaikilla ja osasin aavistaa hyvää ottelua. Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin, Isku sinnitteli mukana mutta Väliahon Mikko ja Petrusevics takoivat virheittä pisteet kotiin.

Toisen erän alussa Isku meni jo 0-7 johtoon, vaan ei hyytynyt betonimiesten usko. Piste pisteeltä kurottiin 15 pinnan kohdalla tasoihin ja sitten alkoi pelin voittaja olla selvillä. 18-15 tilanteessa pääsi Isku hyökkäämään samassa pallorallissa seitsemän kertaa ja aina oli betoniseinä edessä. Mikko Väliaho päätti räpistelyn ottamalla yksin kiinni sen seitsemännen hyökkäyksen. Loppu erä meni sitten isäntien rallatellessa komeasti päätyyn.

Kolmas erä on aina vaikea ja niin oli tänäänkin. Isku jaksoi taistella, Paavo Korhonen 1-Sarjan pistekunkku saatiin kuriin. Kapteeni Jaakko Aninko kommentissaan totesi että kun sarjan pistepörssin ykkönen hyytyy niin Isku on vaikeuksissa. Tänään onnistuttiin siinä asiassa ja tulos puhuu puolestaan. Kolmannen erän voiton takuuna oli torjuntapeli missä oltiin naapuria edellä.

Hyvän vastuksen Rantaperkiö tarjosi, palkittu passari Lintula oli yksi heidän onnistujistaan. Väliahon Mikko oli betonia tänään KyKyn riveissä mutta niin oli liberona moitteitta nostanut Ilja Liunenkko kuten koko joukkue.

Pelit jatkuu kotisalissa ja ensi sunnuntaina 14.2. Klo: 16:00 vieraaksi saapuu legendaarinen Pielaveden Sampo. Ottelu suorana lähetyksenä Nopola News Netti-TV:ssä!