#ulkonakuinlumiukko

Vapaa-aika
16.02.2021
Karstulan Seudun Samoilijat ry
Tanja Kyrönlahti

#ulkonakuinlumiukko

Suomen Latu järjestää kampanjan #ulkonakuinlumiukko 17.2. - 14.3.2021 jonka aikana rakennetaan mahdollisimman monta lumiukkoa. Ollaan mukana kampanjassa ja rakennetaan mahdollisimman suurta, näyttävää ja huomiota herättävää: paljon lumiukkoja!

Suomen neljä vuodenaikaa mahdollistavat ulkoilun monimuotoisuuden ja erilaiset liikuntamuodot. Lumiukot kuuluvat talveen ja viestivät positiivisuutta ja iloisuutta!

Ja että se herättäisi huomiota, olisi näyttävää ja suurtakin, tehdään lumiukkoja yhteiseen paikkaan! Tuo paikka Kyyjärvellä on Paletin takana (Vaasanpuolella) olevalle pellolle (tapahtumateltta alue). Rakentamiselle ajankohta olisi 22.2.-28.2. (viikko 8). Eli voitte valita itse päivän/illan, jolloin käytte rakentamassa lumiukkoa. Seuraamme COVID-19 tilannetta ja tiedotamme siitä ennen tapahtumaa. Seuraa ilmoittelua!

Karstulan Seudun Samoilijat haastavat sinut, ystäväsi, perheesi ja työkaverisi rakentamaan lumiukkoja!  Muista myös räpsäistä omasta luomuksestasi kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa tunnisteella #ulkonakuinlumiukko! Kaikki rakennetut lumiukot voi itse ilmoittaa lumiukkolaskuriin, joka löytyy tästä. Laskurissa lumiukot suhteutetaan kunnan asukaslukuun.

Mitäs jos nuoskalunta ei olekaan? Tästä vinkki . 

Ylös, ulos ja lumiukkotalkoisiin!

ps. Kyyjärven Eläkeliitto on jo mukana!

mukana ovat myös: Partio, Kyky

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset