Koronatiedote 2.3.2021

Kunnalliselämä
Kyyjärven kunta
Leila Järvinen
Covid-19.

Koronatiedote 2.3.2021

Keski-Suomen koronanyrkki kokoontui 1.3.2021 ja heidän antamansa tilannekatsauksen mukaan sairaanhoitopiirin alue on perustasolla Jyväskylää lukuun ottamatta. Jyväskylä täyttää edelleen kiihtymisvaiheen tunnusmerkit.

Kyyjärvellä jatketaan 10 hengen rajoituksilla maaliskuun loppuun saakka. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestettävien tilaisuuksien turvallisuus tulee varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.  Harrasteryhmät voivat toimia 10 hengen rajoitusta noudattaen, lukuun ottamatta kuntosali (5 henkeä).

Kyyjärvellä jatketaan lähiopetuksessa hiihtoloman jälkeen.  Kouluissa on edelleen tärkeä noudattaa suosituksia maskien, käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen.  Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella on valmius siirtyä etäopetukseen nopealla aikataululla. Tilanteen kehittymistä seurataan päivittäin.

Saarikassa koronarokotukset ovat käynnistyneet vaiheittain eri väestöryhmille. He ottavat yhteyttä rokotusvuorossa oleviin puhelimitse terveysasemalta ja tarjoavat rokotusaikaa. Tällä hetkellä vuorossa ovat yli 80-vuotiaat sekä erityisen vakaviin riskiryhmiin kuuluvat alle 70-vuotiaat.  Viikottaiset rokote määrät eivät ole kovin suuria. Rokotusten etenemistä voi seurata www.saarikka.fi.

Huolehtikaamme omasta ja toistemme turvallisuudesta

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset