NettiTV: Valtuusto, tuulivoimaa, kuntalaiskuuleminen, lentopalloa

Kunnalliselämä
22.03.2021
Kyyjärven Mediamyllärit ry
Aaro Toppinen
Kalajoen tuulivoimapuisto.

NettiTV: Valtuusto, tuulivoimaa, kuntalaiskuuleminen, lentopalloa

NopolaNews NettiTV:ssä tällä viikolla mukavasti tarjontaa maanantaista sunnuntaihin.

Viikko käynnistyy maanantaina 22.3. klo 18.30 Perhon kunnanvaltuuston kokouksesta tehtävällä lähetyksellä. Kokouksen yhteydessä esitellään Perhon Kokkonevan tuulivoimahankkeen kaavoitus ja ympäristövaikutusten arviointimenettelyn käynnistäminen. Suomen Hyötytuuli Oy on suunnittelemassa Perhon Kokkonevalle tuulipuistoa, joka koostuu 38-45 tuulivoimalasta. Lisätietoa aiheesta löydät tästä linkistä ja toivotaan, että myös Nopolan sivuille saadaan Suomen Hyötytuuli Oy:n reaaliaikaista tiedotusta aiheesta. Yrityksen Alajoki - Peuralinna tuulipuiston rakentaminen on nimittäin käynnistynyt helmikuussa.

Viikon mittaan kokeillaan lähetysten etäohjausta ja videokuvan siirtoa valokuituverkoissa. Kyseessä on opinnäytetyöhön liittyvää testausta ja jopa 4K videokuvaa on siirretty livenä "pätkittäin" - ei vielä kuitenkaan kotisohvalle saakka.

Perjantaina 26.3 klo 19.00 lähetään livenä Kyyjärven ja Karstulan kuntajakoselvitykseen liittyvä kuntalaiskuuleminen. Kivirannassa ovat paikalla kuntajakoselvittäjä Eero Laesterän lisäksi kunnanjohtajat sekä luottamushenkilöjohtoa, jotka vastaavat kysymyksiin. Yleisöä ei koronarajoitusten takia paikalle pääse, mutta kysymyksiä voi esittää eri kanavia pitkin - toimintamalli löytyy Nopola Newsin artikkelista. Lähetystä voi tietenkin seurata Nopolan kanavalta 1 sekä Maxivision iptv-palvelussa suoraan tv:stä kanavalla 759 Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n valokuituverkoissa. Nähtäväksi jää puhaltavatko uudet tuulet myös kuntasektorilla jo lähitulevaisuudessa.

Sunnuntaina 28.3 klo 16.00 on vuorossa lentopallon miesten 1-sarjan kärkikamppailu sillä Kyky-Betsetin vieraaksi saapuu Lempo-Volley Lempäälästä. Kyky ja Lempo ovat tässä vaiheessa tasapisteissä, mutta Lempolla yksi ottelu vähemmän pelattuna. Tuto Volley Turusta on mennyt menojaan runkosarjassa, mutta sunnuntain ottelussa ratkotaan sarjan kakkostila ja sen myötä puolivälierävastustajat. Ottelut pelataan ilman yleisöä.

Niin ja tietenkin mahdolliset koronarajoitusten tiukennukset saattavat muuttaa tilannetta varsin nopeasti.

Pysykää kanavalla!

(Kuva: Suomen Hyötytuuli Oy / Kalajoen tuulivoimapuisto) 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset