TUTO Volley haki 3-0 voiton Turkuun

Liikunta ja urheilu
02.03.2021
Kyyjärven Kyky ry
Marko Niskala

TUTO Volley haki 3-0 voiton Turkuun

KyKy-Betset vs TUTO Volley 0-3 (22-25)(17-25)(14-25)

TuTo vei pisteet Turkuun ja näytti tekemisen mallia betonimiehille. Vieraat olivat selkeästi valmiimpia ns. kärkikamppailussa. Hävittiin syöttö vastaanotto pelissä 100-0 ja pelikuri oli TuTolla eritasolla. Tappiota on turha selitellä, nyt ei löytynyt onnistujia KyKy leiristä. Lataus meni hiukan yli ja kokeilut rosterissa eivät tuottaneet tulosta. TuTon passari Jani Puputti pääsi helpommalla kuin virkaveli Ralfs Ozolins. Konkari Puputti sai KyKyn näyttämään heikommalta mikä on totuus. Rumpusen Ossi oli kova syöttöruudussa ja iskuissaan, palkinto miehelle meni ansioiden mukaan.

Ei meidän taidot ole mihinkään kadonneet, viikko on aikaa tehdä korjausliike. Tuplapelit, tulevana viikonloppuna, lauantaina kovassa nousussa oleva East Volley kohdataan Savonlinnassa joka haluaa pisteitä lisää ja paikan pudotuspeleihin.

Sunnuntaina nälkäinen Napaketut Rovaniemeltä saapuu Nopolaan hakemaan myös pisteitä pleijjari paikkaan. Haastetta piisaa, mutta sehän pitää mielen virkeänä. Nyt on hyvä paikka näyttää mistä on Betonimiehet tehty.

KyKy-Betsetin Kotisivut: https://kyky-betset.sporttisaitti.com/

Ottelut Ja Sarjataulukko:
https://kyky-betset.sporttisaitti.com/ottelut-sarjataulukko/

Facebookissa KyKy-Betset Kyyjärvi Ryhmä, Liity Ryhmään!
https://www.facebook.com/groups/kykybetsetkyyjarvi/
 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset