Winter trail in Oikari

Liikunta ja urheilu
28.03.2021
Karstulan Seudun Samoilijat ry
Tanja Kyrönlahti

Winter trail in Oikari

Ryhmässä ajamisessa on etunsa. Aina oppii uutta, saa uusia elämyksiä sekä tutustuu uusiin reitteihin.

Fatbike eli läskipyöräily tapahtuma on nyt polkaistu. Reitti kulki Oikarin vaihtelevassa maastossa eikä onneksi hankeen tupsahtaminen tuottanut suurempaa tuskaa. Reitin pituus noin 9 kilometriä.

Ennen reitille lähtöä käytiin läpi Suomen Ladun Maastopyöräilyn etikettiä; mitä vastuita ja velvollisuuksia meillä on maastossa ajaessa. Maastopyöräilyn ajotekniikkaa turvalliseen ajamiseen sekä opeteltiin yleisimmät käsimerkit, jotka ovat ryhmäajossa perusasioita.

Maastopyöräilystä kiinnostuneille on tarkoitus tehdä MTB Kyyjärvi WA-ryhmä. Ryhmänä kartoittamme erilaisia ajettavia/poljettavia reittejä lähialueilla. Kun lumet sulavat ja maasto kuivahtaa, tulemme ajamaan Oikarilla uudestaan. Eli jos sinua kiinnostaa maastopyöräily ryhmässä, laita viesti allekirjoittaneelle. 

Lopuksi vielä ISO KIITOS kaikille teille, jotka olitte mukana mahdollistamassa tapahtumaa eli Vuokrapyörät.fi/Tatu, Kyyjärven Kyky/huipputiimi: Janne ja Teuvo, Kyyjärven Kunta, Oikarin Sora, Oikarin PVY sekä Karstulan Seudun Samoilijat. 

 

Tanja p. 0405167366

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset