Koronatiedote 19.4.2021

Hyvinvointi
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
Kyyjärven kunta
Eija Honkonen
korona

Koronatiedote 19.4.2021

KSSHP:n alue palaa perustasolle Jyväskylää lukuun ottamatta. Alueiden ravintoloiden täytyy kuitenkin noudattaa KSSHP:n alueella ravintoloille asetettuja kiihtymisvaiheen kriteerejä, kunnes STM arvioi ja Valtioneuvosto päättää viikoittain uusista asetusmuutoksista

Alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä totesi tänään kokouksessaan, että KSSHP:n alue pois lukien Jyväskylä palaa koronatartuntojen epidemiologisen tilannekatsauksen perusteella perustasolle. Maakunnan tunnusluvut täyttivät perustason tunnusmerkit, mutta Jyväskylän luvuilla perustasolle ei vielä tällä viikolla ihan päästy. Viime viikko oli Jyväskylässäkin hyvin rauhallinen ja jos tilanne jatkuu tällaisena, myös Jyväskylässä mietitään mahdolliselle perustasolle siirtymistä ensi viikolla.

KSSHP:n johtaja Juha Kinnunen informoi välittömästi kokouksen jälkeen STM:ää siitä, että Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alue, pois lukien Jyväskylä on nyt perustasolla ja Jyväskyläkin sen kynnyksellä. Toiveena on, että STM tarkastelisi KSSHP:n alueen perustasolla olevien kuntien tilannetta jo tämän viikon loppupuolella. Päätösten aikataulun osalta on mahdollista, että  myös ravintolatoiminta voisi alkaa koko sairaanhoitopiirin alueella perjantaina.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aihealueen yhteistyöyritykset